Yazıklar olsun, Dursun Özbek!..

Hâlâ vaktin var; çık G.Saray camiasından özür dile, icra takibini durdur. Bir derdin varsa anlat, uzlaş!.. Hani bir söz vardır; “Akrabanın, akrabaya, akrep etmez, ettiğini”; bu söz bile anlatamaz, bu...

Hâlâ vaktin var; çık G.Saray camiasından özür dile, icra takibini durdur. Bir derdin varsa anlat, uzlaş!.. Hani bir söz vardır; “Akrabanın, akrabaya, akrep etmez, ettiğini”; bu söz bile anlatamaz, bu “lisecilerin, Galatasaray’a ettiğini!..”
Her şeyi denediler, denemeye devam ediyorlar, hatta yanlarına Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da başkanlarını aldılar; gene de dayanıyor “sahteciliğe göz yummayan, Tüzüğü paspas ettirmeyen ve de tüzüğün gereklerini yerine getirmemiş 149 genç / yaşlı liselinin toplu müracaatlarını kabul etmeyen” “Mustafa Cengiz yönetimi; “Bu kulüp Galatasaraylılarındır, sadece Lisecilerin değil!..”
Bu mücadelede “o liseciler”, Duygun Yarsuvat gibi, Faruk Süren gibi eski başkanları sahneye dürdüler, olmadı; sonunda nasıl yaptılarsa “İlle de tekrar başkan olmak isteğini” her fırsatta gösteren Dursun Özbek’i de ramp ışıklarına çıkardılar!..
O Dursun Özbek ki, Galatasaray taraftarlarının bile tanımadığı, turizmcilerin zar zor adını bildiği bir iş adamı iken “Galatasaray Kulübü’nün başkanlığına geldiğinde”, birdenbire ülkenin “en tanınmış insanları arasına” girdi. Bu duruma gelmek için değil 13 milyon avro, 113 milyon avro harcasa idi; hedefine varamazdı ama “Galatasaray Başkanlığı sayesinde” her gün TV ekranlarında, gazete sayfalarında boy gösterdi, manşetlerden inmedi; bakın şimdi ne yapıyor; Galatasaray’a borcunu nasıl ödüyor?..
Hem de Florya, Riva arsalarını sattığı, “Oteldi, Kapalı Salondu” gibi “fiyasko” projelerle Galatasaray üyelerini uyuttuğu hâlde. Ya hiç bir işe yaramayan, elde kalan” transferler?.. Bunlar daha unutulmamışken, insan, “13 milyon avroluk icra takibi” başlatmaya utanır. Neymiş; “Kulübün ona borcu varmış, Başkan dâhil yönetimden kimse onu aramıyormuş!..”
Eğer “alacağın varsa ve ödenmesini istiyorsan, o gelecek paraya muhtaçsan”, sen neden aramıyorsun? Niçin bir telefon edip “Başkan’ım, biraz zor durumdayım, gelip seninle gör...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 4 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 11 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 4 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 80 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar