Yaşasın Üç Büyükler!..

“Yabancı sınırlaması” bu sezon “perişan durumları ortada olan” İstanbul’un Üç Büyüklerine puan cetvelinin en üst sıralarını, “Trabzonspor ile beraber” parsellemelerinin yolunu...

“Yabancı sınırlaması” bu sezon “perişan durumları ortada olan” İstanbul’un Üç Büyüklerine puan cetvelinin en üst sıralarını, “Trabzonspor ile beraber” parsellemelerinin yolunu açacak!..

Zira, Üç Büyükler “gene”, evet gene zorunlu olarak “Anadolu takımlarının en iyi oyuncularını” transfer edecek, o takımlar zayıflarken, Üç Büyükler “eski günlerdeki gibi” tam anlamı ile “beylerbeyi” olacak!..

Bugün, Anadolu takımları, “ihtiyaç fazlası da olsa, ucuz yabancı oyuncuları alıp, onların içinden “iyilerin de çıkmasını sağlıyor” ve “güç dengesini kurma” imkânına kavuşuyorlardı.

Üç Büyüklerin, Anadolu takımlarıyla nefes nefese yaptığı “ikincilik mücadelesindeki durumları” bu gerçeği ortaya koyuyordu.

Kısıtlama, Anadolu takımlarının “ucuzlardan iyi futbolcuyu bulma” imkânını da kısıtlayacak, buna karşılık “Üç Büyüklerin ‘Bastır parayı, al en iyi yerli oyuncuları’ sistemini eskisi gibi işletmelerinin” de yolunu açacak!..

Üç Büyükleri “bugünkü Süper...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 15 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 86 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 378 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar