Suada “nanik” yapıyor!..

Tarih; 14 Kasım 2015 / Yer; Türk Telekom Stadı Toplantı Salonu ve bu salonda Galatasaray Kulübü’nün olağanüstü genel kurulu var. Genel Kurulda “Galatasaray Adası ile ilgili” iki seçenek için oylama...

Tarih; 14 Kasım 2015 / Yer; Türk Telekom Stadı Toplantı Salonu ve bu salonda Galatasaray Kulübü’nün olağanüstü genel kurulu var.
Genel Kurulda “Galatasaray Adası ile ilgili” iki seçenek için oylama yapıldı:
1- “Galatasaray Adası, kulüp üyeleri, aile bireyleri ile onların yakınları ve konuklarına, sporculara, kulüp tüzüğünde belirtilen koşullar içinde sosyal tesis olarak kullanılsın.”
2- “Gelir sağlamak amacıyla, üyelerin bir kısım haklarının da saklı kalması sağlanarak, 11 Temmuz 2015 tarihli olağanüstü genel kurul toplantısında alınan kararlar dairesinde üçüncü kişilere kiralanarak, tahsis edilerek veya işletme sözleşmesi yapılarak işletilsin.”
Ve… Uzun tartışmalardan sonra alınan karar; “büyük bir çoğunlukla, 1’inci seçenek!..”
Oylamadan sonra, “zamanın Galatasaray Başkanı” Dursun Özbek kürsüye geliyor; “Karar verilmiştir, yönetim bu karar ışığında gerekeni yapacaktır” diyor!..
Diyor da, o günlere kadar, adı, işletmeci Mehmet Koçarslan tarafından “Suada” yapılan Galatasaray Adası’nın “nohut çekirdek parasına, işletmecisine milyonlar kazandırmasının devamı için” araya giren “İyi sıhhatte olsunlar” gene faaliyete geçiyor ve 2015 Kasımından beri, “karar yönünde” olumlu tek adım bile atılamıyor!..
“Atılan bir adım var”, o da Büyükşehir Belediyesi, “Artık yeter” diyerek “Ada’da kanuni olmayan şekilde yapılmış ne varsa, yıkıyor”; yıkımda “kurunun yanında yanan” yaşlar da var.
Uzun yıllardır “Galatasaray yönetimlerinden daha iyi çalışan ve etkili olan” dahası “İyi sıhhatte olsunları da yanına alan” Koçarslan, “viran olmuş” Ada’da “Suada gölgesinde” nöbet tutmaya devam ediyor. “Galatasaray üyelerinin Ada’ya giremedikleri” kulaktan kulağa fısıldanıyor!..
Karşılıklı açılan davalarda da, Suadacının avukatları, kulübün avukatlarına “nedense (!)” nefes bile aldırmıyor!!!
Ve… “Durum böyle iken” bugünkü Mustafa Cengiz yönetimi, birdenbire “Olağanüstü genel kurul kararı” alarak “Kulübün sahibi olduğu bütün gayr...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar