Spora “kara leke” gibi karar!..

Kulüpler, “Federasyon listesiyle seçilen” Tahkim Kurulunu “hallettiler” ya… “Giderayak” tam da Rezan Epözdemir’in ima ettiği gibi, “Hiç olmazsa birkaç gol atılmalı” öyle değil...

Kulüpler, “Federasyon listesiyle seçilen” Tahkim Kurulunu “hallettiler” ya… “Giderayak” tam da Rezan Epözdemir’in ima ettiği gibi, “Hiç olmazsa birkaç gol atılmalı” öyle değil mi?..
--------
Tahkim Kurulunun “Oğulcan kararı için” Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, “Bu karar rövanşist yaklaşımlarla verilmiştir. Biz Galatasaray olarak Tahkim Kurulu Başkanı ve üyelerinin istifasını istiyoruz. Tahkim Kurulu üyeleri hakkında görevi kötüye kullanmaktan en kısa sürede savcılığa başvuruda bulunacağız" demekte haklıdır.
Bitmedi; Fatih Hoca da, “Oğulcan, benim teknik olarak yararlanmak istediğim bir oyuncu. UEFA lisans veriyor, TFF bunu onaylamıyor ve vermiyor. Oğulcan, Avrupa kupasında, uluslararası bir maçta, TFF izin vermediği için oynayamıyor. Böyle bir komik durum” demekte de haklıdır, hem de çok haklı!..
Gerek FIFA, gerek UEFA, “Bu tip anlaşmazlıklarda ‘esas’ olarak ‘sporcunun oynamasını’ gözetir, bu...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar