Sizi gidi “biz hainler” sizi!..

Evet, “Sizi gidi hainler sizi” diyerek başlıyorum yazıma ve hemen bir not ekliyorum; “Ben Galatasaray Liseli değilim, Galatasaray Kulübü üyesi de değilim. Ama gazeteciyim ve de sevgili Hocam Turgay Renklikurt’un deyimi ile...

Evet, “Sizi gidi hainler sizi” diyerek başlıyorum yazıma ve hemen bir not ekliyorum; “Ben Galatasaray Liseli değilim, Galatasaray Kulübü üyesi de değilim. Ama gazeteciyim ve de sevgili Hocam Turgay Renklikurt’un deyimi ile ‘gönlü Galatasaray’dan yana olan’ bir TC vatandaşıyım.” Ve de, ne yazık ki, “o hainler içinde” ben de varım.
Bakın, Galatasaray Başkanı Sayın Mustafa Cengiz ne diyor, bizler için: “Roma bir günde kurulmadı. Henüz 1. yılımızı da doldurmadık. Üçüncü aydan beri ayrılmamızı isteyenler var. Onlara da saygı duyuyoruz ama biraz izin versinler çalışalım.”
Haklı Sayın Başkan, “Transferin son günü son saniyeye kadar, Galatasaray’ı sezonun ilk yarısının sonunda Başakşehir’in önünde bitirtecek ve Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkartacak +10 tanecik golü atacak santrforu alacaklarmış” ama şimdi Başkan’ın sözünden anlıyoruz ki, “Bizler izin vermemişiz”; yaptığımız hainliğe bakın siz!
“Üçüncü aylarından beri (Daha önceki yönetimini de unutturduk galiba) ayrılmalarını istediğimiz için”, Fenerbahçe maçında ve sonrasında olanların, onca cezanın, dahası antrenman sahalarının kötülüğü yüzünden sakatlanan onca futbolcunun “sorumlusu da” bizler değil miyiz?..
“Rahat çalışmalarına izin vermeyip, kafalarını karıştırarak”, Federasyonun, hakem ve ceza kurullarının “Galatasaray’ı nasıl katlettiğini açıklayan” ve “kendilerine de ceza yağmasına” sebep olan bildirilerindeki “UEFA’ya gideriz, FIFA’ya gideriz, asarız, keseriz” sözlerini yerine getirmemelerinin sorumlusu da biz değil miyiz; ellerine, kollarına zincir vurmadık mı?..
Hele hele “Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi basketbolda yendiği gece”, nasılsa verdiğimiz izin üzerine, “zil takıp oynarlarken”, kasıla kasıla “Aslında söze ‘Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik’ diyerek başlardım ama. Bugün maça gelen 9 bin taraftarımız 20 yıllık basketbol tarihimizdeki çok önemli anlardan birine tanıklık etti” saçmalamasının sorumlusu da bizler değil miyiz; “neden” konuşmasına izin verdik ki?
...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar