“Sfenks konuşacak mı?” başlıklı yazım iki zamanlıdır!..

Birinci zaman / Pazartesi günü saat 10.00:             İnşallah konuşur da beni yanıltır, kendisinden seve seve özür dilerim, o zaman; ama elbette “dişe dokunur cinsten” bir şeyler...

Birinci zaman / Pazartesi günü saat 10.00:            
İnşallah konuşur da beni yanıltır, kendisinden seve seve özür dilerim, o zaman; ama elbette “dişe dokunur cinsten” bir şeyler söylerse. Galatasaraylılar hemen anlamışlardır, Ali Dürüst’ten söz ettiğimi; lütfetmiş, onca garabetten ve kopan kıyametten sonra “Federasyon’daki bütün görevlerinden istifa etmiş”; üstelik “gazeteler yalan yazmıyorsa”, arkadaşlarının söylediklerine göre, kulislerde biraz da Galatasaray yönetimine sitem etmiş; “Olaylar sürecinde beni aramadılar, şimdi de ‘Niçin istifa etmiyor’ diye baskı yapıyorlar, beni hedefe koyuyorlar” demiş.
“Vay canına” dedim kendi kendime; “Lucescu’ya Galatasaray Başkanı talip olmuşken, Federasyon Başkanı’nı kolundan tutup Romanyalıya koşturan ve Federasyon’a transfer ettiren” kimdi acaba?..
Federasyon, Fatih Hoca’nın sözleşmesini feshederken, çıkıp da “Ne yapıyorsunuz, daha üç gün önce hoca istifa etmek istedi, ‘Beraber geldik, beraber gideriz’ diyerek istifayı kabul etmeyen bizler değil miydik” demeyen, diyemeyen ve “Hocanın kovulmasını hazmeden” kimdi acaba?..
“Fatih Hoca’nın tazminat davasının intikamını Galatasaray futbol takımı üzerinden almak isteyenlere”, dahası takımla da yetinmeyip, “süreci Galatasaray Kulübü üzerine döndürenlere” karşı, her şeyi görüyor ve biliyorken, “bir Sfenks gibi” susup oturan kimdi acaba?..
İş “sokakta dolaşamayacak hâle gelene kadar” neredeydi, Ali Dürüst?
Ve şimdi, göreceğiz bakalım; ne yapacak? Sütre gerisine çekilip, kendini unutturmaya mı çalışacak, yoksa “cesaretle ortaya çıkıp”, Federasyon’da oynanan oyunlarla ilgili 5-10 paragraflık bir açıklama yapacak mı, yapabilecek mi?.. Bilmiyorum, ben bu satırları yazana kadar sesi sedası çıkmamıştı.
Anlı ve şanlı hakemin üst üste altında “yaktığı ateş” ile kazan Galatasaray için kaynarken, “Ali Dürüst”, o Federasyon’un “başkan vekili olmaya devam ediyordu”; taaa ki ne zamana kadar; “Cezalar...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 4 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 11 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 4 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 80 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar