Şenol Hoca, millî takıma yazık ediyorsun!..

Bir kamuoyu araştırma şirketine anket yaptıralım; bakalım ‘Görevde kalsın’ diyecekler yüzde 10’u bulacak mı? Dahası adına stat yapılan kentte yüzde 5 olacak mı? Türk futbolunu ve millî...

Bir kamuoyu araştırma şirketine anket yaptıralım; bakalım ‘Görevde kalsın’ diyecekler yüzde 10’u bulacak mı? Dahası adına stat yapılan kentte yüzde 5 olacak mı?

Türk futbolunu ve millî takımını “sportif olarak” dünyada ve Avrupa’da “düşürmediği yer kalmayan” bir Hoca, yüzünü kızartarak “Yapamadım, beceremedim” diyerek “görevi yapacaklara ve becereceklere bırakacağına” pişkin pişkin “Düşündüm, istifa etmemenin en doğru karar olduğuna karar verdim” diyor; vah Türk futbolu vah!..
Kendisine sorulması gereken bir soru vardı, ama “benim “saygılı ve nazik” meslektaşlarım sormadı; “Bu pişkinliği ‘bir kulüp takımının başına olsaydınız’ gösterebilir miydiniz?”
Bu sorunun cevabı çok açıktı;...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar