Porto'ya kim yenildi?

Sayın Başkan, "olmadık yetkiler peşinde koşacağına, giden Gomis'in yerine bir santrfor peşine düşüp, öyle sıra dışı değil, normal bir golcüyü Galatasaray'a kazandırabilseydin", bugün...

Sayın Başkan, "olmadık yetkiler peşinde koşacağına, giden Gomis'in yerine bir santrfor peşine düşüp, öyle sıra dışı değil, normal bir golcüyü Galatasaray'a kazandırabilseydin", bugün Şampiyonlar Ligi gruplarında, hem de ikinci maçında takımın neredeyse "gruptan çıkmayı" yarı yarıya garantileyecek bir galibiyeti alarak dönerdi Portekiz'den; ama nerede "o ileri görüşlülük becerisi?.."
"Galatasaray futbolunu" bütünü ile yıllardan beri çok açık olarak görüldüğü hâlde, "kerameti kendinden menkul" bir "futbolcu ağabeyine bırakır" isen olacağı budur!..
Şampiyonlar Ligi'ni "santrforsuz" oynarsın, Türkiye Süper Ligi'ni ve Türkiye Kupası'nı da "golcüsüz!.."
Avrupa'da, ne Avrupa'sı dünyada "futbolcu transferi" denince "nohut çekirdek parası sayılacak" bir bedele, çok çok "1-1,5 milyon avroya alınacak" Norveçli "genç" santrforu bile "alma becerisini gösteremeyen" bir yönetim ile Fatih Hoca "ne yaparsa yapsın," dahası "yaptıklarının üstüne şapkadan kaç tavşan çıkarırsa çıkarsın", ortada bir gerçek var ki; Galatasaray "4-5 mutlak gol pozisyonundan 0'la çıkarken, Porto 3 pozisyondan 1'ini atıp", işi bitirir!..
İşte Portekiz'de olan budur; ve açıkça ortaya çıkmıştır ki, Galatasaray'ın divan ve genel kurullarında Galatasaray yönetimine yetkiden" önce "Nasıl yönetici olunur" dersleri verilmelidir!..
Ey Sayın Başkan, Sayın Başkan Vekili, Sayın Yöneticiler; "Genel Kurullardan yetki alıp, borçlara borç katarak kulüp yönetilme kolaycılığı" peşinde koşmak yerine, "Şampiyonlar Ligi grupları içinde, hem de 'Avrupa'daki piyangolardan en büyüğü vurmuş bir saadet zinciri kurası gibi' bir gruba düşen takımınıza, gruptan çıkabilmesinin ilk şartlarından birini yerine getirip, bir santrfor / golcü takviyesi yapamayan" sizlere, bilmem ki, daha başka ne söyleyeyim?..
Ben, insan olarak da, gazeteci olarak da, Galatasaraylı olarak da, genel kurulda bir öneri sunan Galatasaray Kulübü üyesine bir Galatasaray Başkanının "Birisi" demesini, eleştiriler yapan ve 'ka...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar