Oh be, dünya varmış!..

Bu sezon “büyüklerimizin” Avrupa kupalarındaki “yüz kızartıcı” hâlini gören ve de yüzleri “utançtan mosmor hâle gelen” bizleri “mutlu eden” Başakşehirlileri yöneticileri teknik adamları ve futbolcularıyla kutluyor, “Helal olsun sizlere” diyorum!..


Almanya Ligi liderini hem de Almanya’da yenerek, grubundan “lider olarak çıkan” Başakşehir için “ne kadar destan yazsak” azdır!..
Utançtan eğilmiş başlarımızı “yukarıya kaldıran” ve “Avrupa’da biz de varız” dedirten turuncu-lacivertlilere “binlerce” teşekkür!..
Kolay değil 9 puanlı Roma ve 8 puanlı Mönchengladbach önünde 10 puanla gruptan lider olarak çıkmak!..
Bakın bana, “Galatasaray’ın UEFA Kupası’nı aldığı günleri hatırlatıyor”; bu başlangıç!..
Neden olmasın; üstelik Başakşehir’in başında “Galatasaray’ın o ‘unutulmaz’ kupasına imzasını atan” futbolcuların arasında olan Okan Buruk varken!..
“Eğer ihtiyaç varsa” ocakta kadroya yapılacak “Bir iki takviye ile” neden 20 yıl sonra UEFA zirvesine yeniden oturmayalım?..
Haydi turuncu-lacivertiler, “Çıktık açık alınla!..” 



YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 4 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 11 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 4 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 81 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar