Mustafa Cengiz’e açık mektup!..

Terim’e “Yollarımız ayrıldı, herkes kendi yoluna” diyemediniz; onu istifaya zorlayarak hedefe varmak yolunu seçtiniz…   Arda Turan konusunda Mustafa Başkan’ı tebrik ediyorum. Elini masaya vurup ‘Babacım hop...

Terim’e “Yollarımız ayrıldı, herkes kendi yoluna” diyemediniz; onu istifaya zorlayarak hedefe varmak yolunu seçtiniz…   Arda Turan konusunda Mustafa Başkan’ı tebrik ediyorum. Elini masaya vurup ‘Babacım hop bir dakika’ dedi. Galatasaray Başkanı benim. Herkes haddini bilecek. Arda’nın Galatasaray’a gelmemesinin özünde Mustafa Cengiz’in bu doğru başkan tavrı vardı. Bu Fatih Terim için önemli bir yenilgi olmuştur.”
Ben de tebrik ediyorum sizi, Mustafa Başkan; “Spor basınımızın ‘en Fenerbahçeli’ yorumcularından biri olan” sevgili bir kardeşimize bu sözleri söylettiğiniz, onu ve benzerlerini “mutlu ve bahtiyar” ettiğiniz için!..
“Saha içinde olmadık çirkinlikleri yapan, Galatasaray’a düşmanlıklarını her fırsatta gösteren ve hatta “adı” basında çıkan ‘FETÖ sevdalısı” iddialarına, haberlerine karışanı da dâhil “kendi değerleri için ses ve sedalarını çıkarmayanların” Arda konusunda birdenbire “ahlak uleması” kesilmesi ve “Arda üzerinden” Fatih Terim’i vurma savaşına girişmelerinin yolu, “Sayenizde” açıldı; bravooo!..
Aylardan beri, İstanbul’dan 800 kilometre uzağa, taa Urlalara kadar gelen bazı fısıltılara inanmıyordum, inanmak istemiyordum. Deniyordu ki; “Fatih Hoca’ya, Ünal Aysal’ın yaptığını yapacaklar. Brütüs’e özenen birisi, Mustafa Başkan’ı etkiliyor!..”
Doğrusu bu fısıltılara inanmak istemiyordum; ama “Basın toplantınızdaki açıklamalarınızdan sonra” şimdi inanmaya başladım. Zira, “o gün söyledikleriniz” cumartesi günkü Uluçmarket yazımın başlığındaki “Hedef Arda değil, Fatih Terim mi?..” sorusunun cevabını “Evet” olarak doğrular nitelikteydi ve hedef “galiba gerçekten” Fatih Terim’di!..
Ama, “Ünal Aysal kadar cesaretiniz yoktu” ve Fatih Terim’e “Yollarımız ayrıldı, herkes kendi yoluna” diyemediniz; onu “istifaya zorlayarak hedefe varmak yolunu seçtiniz”, ama Terim bu tuzağa düşmedi!..
Bakınız Sayın Başkan, bir zamanlar “üstel...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 4 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 11 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 4 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 82 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar