“Mustafa Başkan” düşmandı; şimdi de Torrent ve Burak Başkan!..

Türkiye Gazetesi Yazarı Öcal Uluç'un bugünkü (25.03.2022)''“Mustafa Başkan” düşmandı; şimdi de Torrent ve Burak Başkan!..'' başlıklı yazısı.

Güldürüyorlar beni… “Futbolculuktan teknik adamlığa atlayıp da, ‘orada da dikiş tutturamayınca’ TV ekranlarında ‘futbol yorumculuğuna’ atlayanların” bazıları…

“Bazıları” kimler; Galatasaray’ın hocası T0orrent’i “futbol bilmez sayıp” yerden yere vurmaya kalkışanlar!..

Onlar “yazmaya ve söylemeye” bıkmıyorlar, ben de “bıkmadan, usanmadan” yazıyorum, yazacağım…

Bugün “Dünya futbolunun ‘en gözde’ beş teknik direktöründen birine yıllar yılı yardımcılık, dahası onun, ‘rakibi seyretme, analiz etme ve kendisine ışık tutma’ görevini verdiği” Torrent “futbolu bilmiyor” da, sizler biliyorsunuz; öyle mi?..

“Giden hocayı severliğinize” bir diyeceğim yok, Galatasaray’ın “ecel terleri döken” başkanına “düşman” diyene kadar, ben de onu severdim, hem de çok, “sonuna kadar” savunurdum da… Ama rahmetli Mustafa Başkan’a “insanlık vicdanını yaralayan” çok haksız “düşman” ithamının sonrasında ve de “özür bile dilemeyince” işte “o sevgi” uçtu, gitti. Ve benim için O, “zengin kariyerine saygı duyduğum ‘eski’ bir teknik direktör” olarak kaldı, o kadar!..

Evet, “Terimseverliğinize bir diyeceğim” yok; ama, “onun gitmesinde zerre kadar rolü olmayan” Torrent’e, geldiğinden...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar