Kutlarım Fatih Hoca’yı!..

Takımına güvendi, talebelerine güvendi, “Emre Taşdemir’i bile ‘beklenmedik’ bir şekilde takıma koydu”, büyük bir riski göze aldı ve kazandı… Böyle bir hoca tebrik edilmez mi?

Takımına güvendi, talebelerine güvendi, “Emre Taşdemir’i bile ‘beklenmedik’ bir şekilde takıma koydu”, büyük bir riski göze aldı ve kazandı… Böyle bir hoca tebrik edilmez mi?..

“50-60 maçlık bir sezonda her oyuncuma ihtiyacım olacak, bu kadro, Fenerbahçe derbisi için rotasyon kadrosu değildir, bütün bir sezon ihtiyaç olduğunda forma giyecek oyuncuların kadrosudur” anlamına gelen açıklamasını da alkışlamamak elde değil!..

Bu sözler, Terim’e de, Galatasaray takımına da “güven ve moral dolu kaç oyuncu kazandırdı”, hesap edin!..

Galatasaray elense idi, ne olacaktı; Fatih Hoca çıkacak ve “Sorumlu benim” diyecek, dosyayı kapatacaktı; işte Terim farkı!..

“Belhanda inadında bile”, taraftara da, takıma da, camiaya da, “bu inadı yüzünden onu ağır şekilde eleştiren” bizler gibilerine de “iyimser bir hava ve gelecek oluşturan” bir hoca ile karşı karşıyayız!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar