Kendini ve kulübünü hedef yapan bir Başkan!..

Türkiye Gazetesi Yazarı Öcal Uluç'un bugünkü (11.05.2022)''Kendini ve kulübünü hedef yapan bir Başkan!..'' başlıklı yazısı.

Ülkenin en büyük kulüplerinden birinin başkanı Ali Koç diyorsa ki; “İstanbul dışındaki hiçbir takımın bayrağı İstanbul’da asılmamalı. Ben bunu ilk seçildiğimde de söylemiştim, başkanlara. Bizim bayrağımızı, İstanbul’da şampiyon olan takımın bayrağını Eskişehir’de çekiyor muyuz? Trabzon’da, Bursa’da çekiliyor mu? Bu da kendi başına her şeyi deşifre eden bir olaydır. Bunlar o kadar korkak ve akılsız ki bunu bile hesaplayamıyorlar. Zaten her adımları, her kararları şaibe, olay...”

Öncesi ve sonrası… Trabzonspor bayrağı İstanbul’a asılıyor… Kendisinden başka, “tık” diyen yok… Ortada kalıyor…

Ülkenin en büyük kulüplerinden birinin başkanı Ali Koç diyorsa ki; “Sondan ikinci maçını İstanbul’da oynamak istiyorlar. Bu tahrik, provokasyon değil midir? Beşiktaş şampiyon olacak, diyor ki ‘Ben son maçımı Trabzon’da oynayacağım.’ Galatasaray şampiyon olacak diyecek ki ‘Ben son maçımı Eskişehir’de oynayacağım.’ Fenerbahçe diyecek ki ‘Bursa yakın bana.’ Böyle bir şey var mı? Bunun düşünülmesi bile abesle iştigal.”

Bir gün sonrası...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 4 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 11 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 4 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 82 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar