Kendi hakemlerini boğduranlar!..

Hakemlere demedik laf bırakmayanlara vermediğiniz cezalar ne anlama geliyor, hiç düşündünüz mü? Ey, bu “iki hafta” ömrü kalmış “giderayak” Federasyonunun, “giderayak” Hukuk / Disiplin / Tahkim...

Hakemlere demedik laf bırakmayanlara vermediğiniz cezalar ne anlama geliyor, hiç düşündünüz mü? Ey, bu “iki hafta” ömrü kalmış “giderayak” Federasyonunun, “giderayak” Hukuk / Disiplin / Tahkim / Merkez Hakem Kurulları; sizlere “giderayak” birkaç sorum olacak!..
Şimdi, “Hukuk Kurulu tarafından haksız yere Disiplin Kuruluna gönderildiğine ve de Disiplin Kurulunca haksız yere cezalandırıldığına inanan, dahası kulübü tarafından Tahkim Kuruluna yapılan itirazı da reddedilen” bir futbolcu çıksa hem de televizyon ekranlarından “canlı canlı nakledilen” ve “yüz binlerce kişinin izlediği” bir programda “Allah belalarını versin bu kurulların başkan ve üyelerinin” dese, ne dersiniz, ne yaparsınız?..
Ve de, mesela “puanlarının çalındığını, haklarının hakemlerce yendiğini” söyleyen bir kulüp başkanı çıksa, gene “canlı canlı yayınlanan” programda TV ekranından “İyi ki yanımda tabancam yoktu, yoksa protokol tribününde yanı başımda oturan Federasyon Başkanı’nı vururdum” dese, ne yapardınız?..
Ve de “o program”, sabahlara kadar hemen her TV kanalının ekranlarından verilse ve “milyonlarca” kişi seyretse; “bu sözler”, o kulüp başkanının, kulüp taraftarlarına, “Federasyon Başkanı’nı, dahası ‘asıl’ o maçın hakemini hedef göstermesi” olmaz mıydı?..
Peki, “bunları söyleyen” kulüp başkanına “bu sözler için bir gün bile ceza vermezseniz”, dahası o futbolcuya da “Bir maç, evet ‘sadece’ bir maç ceza verirseniz”, söyler misiniz bana bundan sonra “futbolcuların, teknik adamların, kulüp başkan ve yöneticilerinin ekranlardan hakemlere “Allah bu hakemin belasını versin” beddualarını okumalarının, ‘Tabancam olsa vururdum’ denilerek taraftara hedef göstermelerinin” önünü nasıl keseceksiniz?..
Ya birkaç taraftar, hakemi çevirip, “Başkan’ımız söyledi, futbolcumuz söyledi, Hoca’mız söyledi, senin belanı vereceğiz” diyerek “beyzbol sopalarıyla darbederlerse”, günahı kimin olacaktır; bu “kan bulaşmış” olayın sorumlusu kim olacaktır?..
Yooo, bitmedi, Me...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar