İşte liseciler!..

Lisecilerin, “350 oyluk ibra darbesi” bekledikleri ve istedikleri sonucu vermeyince, şimdi “başka yollar” denenmeye başladı. Ne yazık ki, “işin iç yüzünü iyi bilmeyen, nelerin döndüğünün...

Lisecilerin, “350 oyluk ibra darbesi” bekledikleri ve istedikleri sonucu vermeyince, şimdi “başka yollar” denenmeye başladı.
Ne yazık ki, “işin iç yüzünü iyi bilmeyen, nelerin döndüğünün, döndürüldüğünün farkında olmayan” bazı anlı şanlı Galatasaraylılar, eski yöneticiler, yazarçizerler de ve de en garibi Galatasaray Divan Kurulu Başkanı bile (Mustafa Cengiz istifa etse, lisecilerin başkan adayı olacağını İnan Kıraç açıklamıştı) “onların cephesine su taşımaya” başladı!..
Dertleri, “sahtecilik ortadayken, 139 Galatasaray Lisesi mezununu, tüzüğü çiğnemek pahasına kulübe üye yapılmamasının” intikamını almak, “Bu kulüp liselilerindir, tüzük falan boş gelir” algısını pekiştirmekti lisecilerin ve Mustafa Cengiz yönetimi “buna karşı çıktı!..”
Şimdi “başka yollarla” Cengiz yönetimini “haletmek için” çırpınıyorlar!.. Ve de “Şampiyonluğa üç adımı kalmış” bir takımın “moralini, konsantrasyonunu bozmak” için “uydurulan haberlere sarılmak” dâhil, her imkânı kullanıyorlar!..
Lisecilerin içinde “Galatasaray’ın şampiyon olmasının, Mustafa Cengiz’in gitmesinin, gönderilmesinin önüne Çin Seddi gibi çıkacağını” bildiklerinden, “Galatasaray şampiyon olmasın” diye dua edenlerin bile olduğunu tahmin edebiliyorum!..
Bakınız, “efsane başkan” diye lanse edilen Fark Süren için şunu söylemekte haklı olduğuma dair bilgiler, belgeler Türkiye gazetesi arşivinde çoğu da manşetlere çıkmış olarak duruyor; “Süren, kulübün batak hâle düşmesinin ilk sorumlu başkanıdır!..”
Bu başlangıçtan sonra, “öyle şeyler yazabilirim” ki, “hepsinin haberleri, bilgileri, belgeleri, hem de hiçbiri tekzip edilmemiş olarak” Türkiye gazetesinin arşivlerinde duruyor; bugün Süren’i “efsane başkan” diye lanse etmeye çalışanlar, utanırlar, hem de “bir kere değil”, bin kere!..
Bilmeyenler, bana telefon etsinler, onlara anlatayım.
Burada yazmak istemediğim “TGS skandalından, AIG felaketine kadar, bakkal, manav borçlarından, kulübün telefonlarının icra yolu ile kapatılması...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar