Işıtan Gün, Pandora’nın Kutusu’nu açtı...

Sonunda olacağı buydu... “Bu olacağı” Burak Başkan “oldurmamak için” çok uğraştı. “Birilerini korumak için, Galatasaray’ın hem mali hem sportif hem idari olarak ne hâle getirildiğini...

Sonunda olacağı buydu... “Bu olacağı” Burak Başkan “oldurmamak için” çok uğraştı. “Birilerini korumak için, Galatasaray’ın hem mali hem sportif hem idari olarak ne hâle getirildiğini, belgeleriyle, isimleriyle ortaya koymamak için” elinden geleni yaptı... “Zehir içti, ‘kızılcık suyu’ dedi” ama sonunda olacak oldu. Adnan Polat, Mustafa Cengiz Başkanlara yapılan, ona da yapıldı ve ip koptu!..

“İp kopunca”, artık Burak Başkan’ın Işıtan Gün’ün “Pandora’nın Kutusu’nu açmasını önleyecek” gücü de, yetkisi de kalmadı. Aylardan beri, “bazı kaynaklarca, ‘kendisi hakkında hazırlanan ve TV ekranlarına, gazete sayfalarına servis edilen” ve sonunda “mahkemelere intikal ettirdiği ‘çirkin’ iddialara karşı, Işıtan Gün savunmaya geçti ve “belgelidir / tanıklıdır” dediği iddialar ile Pandora’nın Kutusu’nu açtı.

Kutudan “kodamanlarla, duayenlerle, gazetecilerle, menajer - yönetici - teknik direktör üçgeni ile ilgili ‘mukabil iddialar’ çıkarken” çok açık ki, “birileri için” de “Ayıklayın şimdi pirincin taşını” denilecek bir tablo da ortaya çıktı.
İşin ilginç yanı, Galatasaraylı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar