Hâlâ Fenerbahçe’deler mi?..

Fenerbahçe, “en büyük yıldızı, Galatasaray kaçağı Hajrovic olan” bir takıma 14-1 yenilebilir miydi”; yenilebilirdi; zira Zagreb’de “Fenerbahçe yoktu”, felaket bir “Comolli / Cocu...

Fenerbahçe, “en büyük yıldızı, Galatasaray kaçağı Hajrovic olan” bir takıma 14-1 yenilebilir miydi”; yenilebilirdi; zira Zagreb’de “Fenerbahçe yoktu”, felaket bir “Comolli / Cocu takımı” vardı ve ne yazık ki, o takımın futbolcularının sırtlarında da “sarı-lacivertli Fenerbahçe forması” vardı.
Bunca yıl futbol seyrettim, “böylesine futbol olarak da, futbolcu olarak da bu kadar düşük seviyeli bir Fenerbahçe takımı” görmedim; evet Fenerbahçe’nin “hezimete uğradığı maçları da seyrettim”; ama “böylesine bir ‘futbol’ rezaletini seyrettiğimi” hatırlamıyorum!..
Evet, Dinamo Zagreb, “Fenerbahçe formalı Comolli / Cocu takımını 14-1 yenebilirdi”; direkler, adamların kale önündekiler bir yana, kale dibindeki beceriksizlikleri, “Bursaspor’daki Harun’dan ‘kötü’ anlamına bambaşka bir Harun’a benzeyen kalecinin şanslı gününde olması, Hakemin “misafir takıma acıması” skoru “4-1’de” bıraktı!..
Lafı uzatmayayım. Bu satırları, cuma sabahının saat 9’unda yazıyorum; “gece ne oldu” bilemem, “gün boyu ne olacak” onu da bilemem; ama “olması gerekeni” biliyorum; Comolli de, Cocu da “hemen kulübün kapısının önüne konulmalı!..”
“Beşiktaş maçı sonrası” beklenirse, “tehlike ve risk” kapıdadır; ola ki Fenerbahçe “Konyaspor’u yendiği gibi” Beşiktaş’ı da ‘tesadüfi’ bir golle yener; o zaman “bu müthiş (!) takımı kuran ve oynatan bu müthiş (!) ikiliyi koy koyabilirsen” kapının önüne!..
Bakınız, “bu müthiş ikilinin elinde Fenerbahçe takımının bu hâle gelmesinde” elbette baş sorumluluk Başkan Ali Koç’tadır ama “onun hemen arkasından” gelen büyük sorumlu da “Fenerbahçe medyasıdır!..”
TV ekranlarında, gazete manşetlerinde, o gazetelerin köşe başlarında, “Fenerbahçeli yazarlar, yorumcular” bu “bugüne kadar daha kötüsü görülmemiş” takım kurulurken, alınan 3’üncü, 4’üncü sınıf oyunculara “övgüler” yağdırmamışlar mıydı?..
Eğer “onca paraya kurulan” bir takımın Zagreb’de “en iyi oyuncusu” Fenerbahçe’den gönderilmek için “onca uğraşılan” ve “kalan” Aatıf Chahech...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar