G.Saraylılara ve Terim’e çağrı!...

Fatih Terim, “Real Madrid maçından sonra” yaptığı basın toplantısında “futbol takımının ve o takımın önde gelen futbolcularının durumunu ve sebeplerini” çok net ve “kolay...

Fatih Terim, “Real Madrid maçından sonra” yaptığı basın toplantısında “futbol takımının ve o takımın önde gelen futbolcularının durumunu ve sebeplerini” çok net ve “kolay anlaşılır” bir şekilde anlattı.
Liglere girildiği hafta “Afrika / Avrupa / Amerika’daki uluslararası kupalı organizasyonlarda millî takımlarda oynadıkları için” hazırlık kamplarına gelememiş olan, “dinlenememiş olan”, sakat olan, hazırlık kamplarında “kondisyon çalışmalarına katılamamış” olan, aynı şekilde “UEFA kısıtlaması” sebebiyle “sıfır bonservis, kiralama, ‘satılan kadar alınma’ durumunda oldukları için” ligler başlarken gelebilen, hatta başladıktan sonra antrenmanlara başlayabilen futbolcuları” anlattı, Hoca!..
“Yaşı 30’larda ve üzerinde olan” futbolcuların “kondisyon yüklemelerinin ‘sakatlanmamaları için yavaş yapıldığını”, dahası “o yaştaki futbolcuların forma girmelerinin gençlere göre daha yavaş olduğunu” da hatırlattı. Ve de “Biraz daha sabır edilmesi gerek” dedi.
Bunları “neden” anlattı; tribünlerdeki “çok erken” tepkiler geldiği için ve seyircinin “Üç kulvarda yarış sürerken” bu tepkiyi göstermesine şaşırdığını söyleyerek, “yapılmaması gerektiğini” anlatmak için anlattı!..
Dahası ve “en dikkat çeken” sözleri, “Bu tepkileri taraftar yapmıyor, seyirci yapıyor; onların da neden yaptığını ve arkasında kimlerin olduğunu biliyor, gözlüyoruz” dedi.
İşaret ettiği, “bugünkü yönetimi ve dolayısı ile kendisini hedef alan” sosyal medyadaki “liseciler” idi. Ve de “Fenerbahçe ağırlıklı” spor sayfa ve ekranlarında, “doğrudan kendisini ve takımını yıpratma kampanyası açmış gibi görünenleri” de Galatasaray camiasına ve taraftarına göstermek istiyordu!..
“Yumuşak karın olarak” Belhanda’yı bulanlar, daha dün “Galatasaray’ın Belhandasız maçlarda kaç puan kaybettiğinin istatistiklerini” TV ekranlarına ve spor sayfalarına dökerek onu göklere çıkaranlar, bu defa “oynatıldığı için” yüklendikçe yükleniyor ve Belhanda, “Sivaspor ve Real Madrid maçlarında” onlara istedi...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar