G.Saray’ın sahibi kimdir?

Özhan Canaydın’dan beri Galatasaray’da “görev başına gelen” başkanların dönemlerinde “Galatasaray Sportif AŞ’nin borsa değerleri ve borç / alacak hesaplarına bir bakın”; hangi...

Özhan Canaydın’dan beri Galatasaray’da “görev başına gelen” başkanların dönemlerinde “Galatasaray Sportif AŞ’nin borsa değerleri ve borç / alacak hesaplarına bir bakın”; hangi başkanların döneminde “üstelik kulübün gelirleri, Galatasaray’ı dünyanın ilk 30 kulübü, ilk 20 kulübü arasına sokmuşken”, Mustafa Cengiz Başkanlığındaki yönetime “teslim edildikleri zaman” ne hâldedir?..
Ve de “asıl” sorum; “Galatasaray’ı mali bir batağın içine boğazına kadar sokan” başkanlar arasında “hangileri” Galatasaray Liselidir?..
Şimdi “liseci takımı” kalkmış, tam bir “sosyal medya kalkışması içinde” Mustafa Cengiz yönetimine âdeta “kin kusarak” hücum etmektedir!..
O Mustafa Cengiz yönetimi ki, “kısa görev dönemine ve engelleme gayretlerine rağmen” futbolda kulübe “büyük başarıları ve kupaları getirmiş”, dahası “amatör (!)” denilen başta basketbol olmak üzere “diğer şubelerde” de, “çok düşük bütçelere rağmen” alt ve üstyapıda giderek yükselen bir performansa imza atmıştır.
Futbolda, “U liglerine bir bakmak” ve de “akademi” adı ile yapılanları izlemek, son hafta “aynı yaş gruplarında Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmaların sonuçları ile ilgilenmek”, Sarı-kırmızılı kulübün “geleceği konusunda” her Galatasaraylıya “mutlu olacağı” bir tabloyu ortaya koymaktadır!..
Mali tablo ise “asıl büyük başarının gerçek görüntüsüdür”; UEFA korkusu ortadan kaldırılmış, AŞ “kâr etmeye” başlamış, Ülkenin “gelmiş geçmiş ‘en pahalı’ futbol takımı” kurulmuş, tribünler, GS Store’lar doldurulmuş, “yıllardır kap kara olan ekonomik tünelin ucunda ışık görünmüş” ve “bu tünelin sonu” yaklaşmıştır.
“Böyle bir tabloya imza atan” yönetime yapılanlar ortadadır; “en büyük rakiplerinin en militan taraftarlarının bile” reva görmeyeceği “ağır ifadeler” sosyal medya gruplarının yazışmalarını doldurmakta, “hukukun verdiği ‘göreve devam’ kararları karartılmak istenmekte” ve “Bu yönetim legal değildir, her yaptığı işin, her harcadığı paranın yarın hesabı so...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar