G.Saray’ın en kara günlerinden biri!..

Artık kimse bana “Liseciler ayrımcılığı yok” demesin. “Liseli olmayanlar” ve “Liseliler” ile 23 Mart Cumartesi günkü senaryoyu yazan ve oynayan “Liseciler” aynı kefeye konamazlar! Evet, Galatasaray...

Artık kimse bana “Liseciler ayrımcılığı yok” demesin. “Liseli olmayanlar” ve “Liseliler” ile 23 Mart Cumartesi günkü senaryoyu yazan ve oynayan “Liseciler” aynı kefeye konamazlar! Evet, Galatasaray tarihînde “kara günler” vardır; bunlara bir yenisi eklendi; 23 Mart 2019 Cumartesi gününde!..
“Kana kan, intikam” diyenler, Yargıtay’ın “olmaz” dediği “İdari ibrasızlığı” yeniden denediler, başardılar ve “zafer çığlıkları, naraları atarak” salonu terk ettiler!..
Ve de, “İbra edilmeyen yönetimin hazırladığı 2019-20 bütçesi “100” kişinin, evet “yazı ile” de “yüz” kişinin oyuyla kabul edildi; utanç verici bir acı tablo!..
Türkiye’de ve dünyada onlarca milyon taraftarı olan, camiası “dernekleri ile beraber” yüz binleri bulan, “genel kurula katılma hakkına sahip” 9 bin civarında kulüp üyesi olan, o gün “genel kurula katılan üye sayısı 1.200’ü geçen” Galatasaray’da, yönetim, “Bu kulübün tapusu bizimdir” diyen “lisecilik zihniyetini” temsil ettikleri açık açık görünenlerin sadece ve sadece 358 oyuyla “ibra edilmedi.” Zira, “aynı minval konuşmalarla genel kurul uzatılmış, üyelerin çoğunluğunun “geç saatlere kalan ‘ibra oylamasını’ beklemeden” salondan ayrılması sağlanmıştı.
Ya o “oy sayımı rezaleti”; böyle bile oylama Çatladıkapıspor’a bile yakışmazdı ve “oy tasnifi’nin (!) üzerine” düşmeyen gölge kalmadı.
Ve de “kulübün mali bakımdan son derece kritik dönemeçleri” dönülürken, dahası, “sportif alanda” başarılara doğru adımlar atılırken, tam bir kaos ortamına sürükleneceği düşünülmeyen bu “darbe” ile ilgili olarak “derin” Galatasaray’ın şeflerine sorulacak çok soru var.
Düşünün; kürsüden “Seçim kararı al, yoksa ibra etmeyeceğiz” denilerek, binlerce oy alarak seçilmiş bir Başkan’ın ve yönetiminin tehdit edilmesi, bitmedi; bir eski başkanın yönetim masasına gidip, “Seçim kararı alacağını açıkla, yoksa ibra alamayacaksın” diyerek “isteneni yapması için baskıya tevessül etmesi” üzerine, Galatasaray Başkanı, “bu tehdide boyun eğip...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar