GS değil, “Tekrar” TV!..

Bugüne kadar pek çok defa yazdım, onun için “sön söyleyeceğim sözü”, bu defa “en başta” söyleyeceğim; “Bu hâliyle GS TV, Galatasaray’a...

Bugüne kadar pek çok defa yazdım, onun için “sön söyleyeceğim sözü”, bu defa “en başta” söyleyeceğim; “Bu hâliyle GS TV, Galatasaray’a yakışmıyor!..”
Galatasaray’ın Sayın Başkanı Mustafa Cengiz’e söylüyorum; “Yakışmıyor, yakışmıyor, yakışmıyor” ve de asıl acısı “yakışacağı” da yok!..
Eğer “Galatasaray’a, spora yakışacak bir TV olsa”, GS TV, bugün “mali sıkıntılar içinde yaşayan” kulübüne de “mali bakımdan destek ve yardımcı” olur!..
Bilmiyorum, “GS TV ile ilgilenen, bu konuda sorumlu ve yetkili olan” yönetici ya da yöneticiler kim?..
“Kim ya da kimlerse”, çok açık ki, “ya GS TV’yi seyretmiyorlar” ya da “önem vermiyor, ilgilenmiyor”, dahası “Böyle gelmiş, böyle gitsin. Bunca işimiz arasında bir de bununla mı uğraşacağız” diyorlar!..
Koy tekrarları ve de tekrarları ve de tekrarları yüzlerce, “Galatasaray’ın eski maçlarını” binlerce defa ekrana, yetmedi, “benim gibi gönlü Galatasaray’da olan” bir spor yazan gazetecinin bile “adını sanını unuttuğu, tanıyamadığı” kişileri, “herhâlde daha tanınanları, ünlüleri getirecek güçleri olmadığı için” kamera karşısına oturtup, saatlerce ve saatlerce sadece ve sadece ‘futbol” konuştur. Dahası, “haber” diye, 24 saat tekrarlanan “eskimiş ve ezberlenmiş” haberleri tekrarlayıp, dur; bitmedi ve de en kötüsü “alt yazı haberciliğini” paspas etmenin “en tahammül edilmez örneklerini” vermeye devam et; mesela “oynanmış bitmiş” maç için hâlâ “Şu saatte başlayacak, falan hakem yönetecek” alt yazısı ekranda dönsün, dursun!..
Sonra da “bu ekrana reklam verilmesini” bekle; ne tablo ama; “iş adamı” aptal mı?..
Haftanın en az 4 gününü evimde ekran başında geçiriyorum. “Galatasaray yazmasam”, inan olsun ki, “o TV’ye bir dakika bile tahammül etmem” mümkün değil; sinir ediyor insanı, “Bu kadarı da olmaz” diye bağırmamdan, eşim bıktı, usandı!..
Bir defa, “Galatasaray gibi sporun birçok dalında faaliyet gösteren bir kulübün TV’si olduğunu unutmuş” kişiler var, işin başında; varsa yoksa “futbol” ve...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar