Golcü gelse de istifa!..

Artık “sözün bittiği” noktadayız; Gomis’in gitmesi kesinleştikten sonra geçen altı ay içinde “bir golcü transferini yapamayan” bir Başkan ve “futboldan da sorumlu” Başkan Vekili var...

Artık “sözün bittiği” noktadayız; Gomis’in gitmesi kesinleştikten sonra geçen altı ay içinde “bir golcü transferini yapamayan” bir Başkan ve “futboldan da sorumlu” Başkan Vekili var ortada.
Ve de “ortadaki” acıklı ve hazin tablo için “sadece bu transferler konusunda ve buna ilişik yöneticilik anlayışı” bakımından Türk Dil Kurulu sözlüklerinde karşılığı “Becerisi olmayan, usta olmayan, maharetsiz” olan “beceriksizlik” ve de “gerçekleri görebilmekten uzak, ileri ve uzak görüşlü olmayan” olan “basiretsizlik” kelimelerini kullanmaktan başka yapabileceğim, yazabileceğim bir şey yok.
“Bu kelimelerden daha hafifini bulmak” Galatasaray Kulübü’ne, Galatasaray camiasına, Galatasaray taraftarına ve Galatasaray futbol takımına “haksızlık olur!..”
Bu kelimelerden “daha ağırlarını kullanmak” ise Galatasaray Kulübü Başkanlık ve Başkan Vekilliği makamlarına, “bugün bu makamlarda oturanlar” çok açık ki, “golcü transferi bakımından” hak etmiş olsalar da, “haksızlık olur!..”
Bir önceki Başkan, “Lucescu gibi, yaşı yetmiş, işi bitmiş bir teknik adamın ayağına gitmiş” eli boş dönmüştü.
Bugünün Başkan Vekili, “Her şeyde kendisiyle de, kulübüyle de anlaşmıştık” dediği bir futbolcuyu alarak İstanbul’a “o golcü ile beraber” dönmek ve havaalanında “kahraman komutan” edası ile “Ey taraftar, işte söz verdik tuttuk” gösterisi yapabilmek için Dubailere kadar gitti; eli boş döndü!..
Vah Galatasaray vah, seni kimler, nasıl yönetiyor; kimlerin ellerinde kaldın?.. GS Divan Kurulu ve “duayenler!..”
Ey Galatasaray Divan Kurulu’nun genç üyeleri… Artık bu kurula ağırlığınızı koyun. “Her şeyi biz biliriz” edası ile o kurulun kürsülerinde “nutuk atan” ve de “her nutuklarında ezberlenmiş üslupları ile tahmin edilen, bilinen, âdeta ezberlenmiş görüşlerini” tekrar ve tekrar “tekrar eden” duayenlerin kurulunuzu etki altında bırakmalarının ve yönlendirmelerinin önüne geçin!..
Eğer “onların ‘zaman tünelinde kalmış’ görüşleri, ‘Galatasara...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 4 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 11 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 4 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 81 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar