Galatasaray’da bugünün tablosu!..

Çağlayan Adliyesinde önceki gün 14. Asliye Hukuk Mahkemesinin vereceği kararı “dört de değil sekiz gözle bekleyenler” vardı ama nafile!.. Mahkeme, “İdari İbrasızlık üzerine verilmiş tedbir...

Çağlayan Adliyesinde önceki gün 14. Asliye Hukuk Mahkemesinin vereceği kararı “dört de değil sekiz gözle bekleyenler” vardı ama nafile!..
Mahkeme, “İdari İbrasızlık üzerine verilmiş tedbir kararını kaldırmadı” ve sekiz gözle bekleyenler yaya kaldı!..
“Değiştirmek” değil, “yıkmak için” çabaladıkları Mustafa Cengiz yönetimi “23’üncü şampiyonluk, kulübü mali yönden güçlendirme, yeni tesisler, Ada, Riva - Florya problemlerini çözmek için” çalışmalarına, hiç olmazsa “yeni bir engelleme girişimine kadar” gönül rahatlığı ile devam edecek!..
Bakınız, “bütün ama bütün Galatasaraylılar”, taraftarın Çağlayan Adliyesi önünde açtıkları pankartlara dikkat etmeli ve şapkalarının önlerine koyarak “bu pankartlarda yazılanların ne kadar haklı olduğunu” düşünmelidirler!..
İşte o pankartlarda yazanlar; “Galatasaray halkındır, lisenin değil” / “Mekteb-i Sultani onurumuzdur, liseci zihniyet sorunumuzdur” / “Milyonlarca ses ‘Galatasaray halkın’ diyor” / “Tüzük değişsin üyelik açılsın!..”
Galatasaray’daki sorun “Lise değildir, ‘liseli’ değildir; Galatasaray’daki sorun, “Galatasaraylılar Derneği’nin içinde toplanan, o dernekten güç alan bir gruptur; ‘Liseciler’ diye nitelenen bir gruptur!..”
Galatasaray’da “sorun olarak ortaya konan” ve de “Ayrımcılık yapılıyor, sona erdirilmeli” diye kıyamet koparılan (Çarşamba günkü divan toplantısında da konuşuldu) sorunun kaynağı “Galatasaraylılar / Liseliler / Taraftarlar / Yazar ve Çizerler değil”, işte o “Liseci gruptur”; zira “Galatasaray Kulübü bizimdir” hayalinin peşinde koşmakta, “kendilerinin istek ve beklentilerini ‘tam karşılamayan’ yönetimleri bile değiştirmek için” ellerinden geleni artlarına koymamaktadırlar!..
İşte 14. Asliye Hukuk Mahkemesinin “tedbir kararını kaldırmasını sekiz gözle bekleyenler” bu Lisecilerdir!..
Bir dernek düşünün, adı “Galatasaraylılar Derneği”; ama mesela Prof. Dr. Ali Uras gibi “efsane bir Galatasaray sporcusu, efsane bir Galatasaray Başkanı üye olamıyor!..”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 4 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 12 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 4 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 82 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar