Galatasaray için dün, bugün ve yarın!..

Belhanda âdeta, pimi çekilmiş bir bomba. Ama her zaman rakibe karşı patlamıyor, bazen G.Saray’ın elinde patlıyor… Fatih Terim, Fenerbahçe maçından sonra “çok anlamlı” bir cümle sarf etti, TV ekranlarına kurulan...

Belhanda âdeta, pimi çekilmiş bir bomba. Ama her zaman rakibe karşı patlamıyor, bazen G.Saray’ın elinde patlıyor…

Fatih Terim, Fenerbahçe maçından sonra “çok anlamlı” bir cümle sarf etti, TV ekranlarına kurulan “futbol ulemamızdan bazılarının” eleştirdiği” bir söz; “Bu maç için savunmaya dönük özel bir tedbir almadım” anlamına gelen bir söz. “Vay efendim bu nasıl sözmüş, edilir miymiş, tedbirsiz maç oynanır mıymış?..”

Evet, Erol Bulut “Galatasaray karşısına tedbirlerle dolu bir tertip ve taktikle çıkmıştı” ve bu yüzden de bütün bir maç boyu “Galatasaray kalecisi Fatih tek kurtarış bile” yapmadı, yapamadı!.. Fatih Hoca ise takımını sahaya “Fenerbahçe’ye ve onun herhangi bir oyuncusuna ‘özel tedbir olmadan’ çıkarmıştı”, sahaya; o kadar!..

Fatih Hoca’nın şansızlığı ise "Falcao, Belhanda, Feghouli gibi çok şey beklediği” yıldızların, sezon başından beri oynanan “Dört resmî maçtaki futbol performanslarının dörtte birine bile” ulaşamamaları oldu. Hepsi “tribün tabiri ile” döküldüler; tam bir hayal kırıklığı… Ve de zaten Hoca, maçtan sonra “bu durumu” açık şekilde belirtti!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar