Galatasaray haklıdır; AİHM’ne kadar gidecektir!..

Evet, Futbol Federasyonu, Futbol Federasyonu’nun Disiplin ve Tahkim Kurulları, “Disiplin Kurulu’na verdiği Galatasaray Başkanı Burak Elmas başta” sarı – kırmızılı kulübe de, yöneticilerine de, hatta teknik...

Evet, Futbol Federasyonu, Futbol Federasyonu’nun Disiplin ve Tahkim Kurulları, “Disiplin Kurulu’na verdiği Galatasaray Başkanı Burak Elmas başta” sarı – kırmızılı kulübe de, yöneticilerine de, hatta teknik adam ve futbolcularına da ceza veremez!..

Zira, “Galatasaray’a böyle şantaj yapıldı” başlıklarıyla yazılan olaylar dizisi “bugüne kadar yalanlanamayan” Galatasaray’ın belgelerle ortaya koyduğu iddialar ve bu belge ve iddialara dayanarak Futbol Federasyonu’nun ilgili kurullarının üyeleri hakkında yaptığı / yapacağı suç duyurusu ortada iken… Futbol Federasyonu ve kurulları “hukuk / adalet masasında ‘taraf oldukları” için alacakları her karar, verecekleri her ceza, “Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne kadar uzanacak” bir “hukuk ve adalet savaşı” başlayacaktır.

AİHM’nin “ne karar vereceği” ortadadır. Hatta “ortaya çıkan bazı tüyler ürpertici gerçekler”, hukuk savaşında daha AİHM’ye gitmeden Türk Adaletinin de Federasyonu “önemli tazminatlar ödemeye mahkûm edebileceğini” göstermektedir.

“Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 4 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 11 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 4 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 80 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar