Futbolumuzun acı tablosu!..

Kendi kendimizi övüyor, şişiriyor, kendi kendimize propaganda yapıyoruz!.. Bu defaki de dahil, “transfer aylarında ‘bombalar(!) ve yıldızlar(!)’ doldurduğumuz” takımlarımız, Edirne sınırından...

Kendi kendimizi övüyor, şişiriyor, kendi kendimize propaganda yapıyoruz!.. Bu defaki de dahil, “transfer aylarında ‘bombalar(!) ve yıldızlar(!)’ doldurduğumuz” takımlarımız, Edirne sınırından öteye geçince, hatta “geçmese bile” ne oluyor, işte hafta içinde “gene” yaşadık!..
“Süper Lig ikincimiz” Başakşehirspor, Olimpiyakos’a hem de İstanbul’da 1 - 0 yenildi, “Süper Lig dördüncümüz” Trabzonspor, Sparta Prag karşısında, “kötü oynayıp, farklı yenilebileceği bir maçı” son 15 dakikada “canlanarak” 2 - 2 ile kurtardı. Yeni Malatyaspor ise, Sırbistan’dan Partizan’a 3 - 1 mağlup olarak döndü. Özet; üç maçta altı gol yedik, üç gol atabildik”; üç maçtaki 9 puanın sadece “birini” alabildik; yazıklar olsun!..
İşte, “spor ekranlarımızda günün 24 saati, spor sayfalarımızda sayfa sayfa anlattığımız” ve de “bıkıp usanmadığımız” yıldız ve bombalarla tıka basa doldurduğumuz takımlarımızın “bombası, yıldızı olmayan” Avrupa’nın “başaltı da değil, orta boy takımlarına karşı aldıkları” sonuçlar bunlar!..
“İstisnalar dışında” her yıl aynı sahnelerde, aynı oyunları oynuyoruz ve bir yetkili de çıkıp “Ne oluyor arkadaşlar” demiyor!..
Bu acı tabloyu “görmezden gelip”, daha doğrusu “bu acı tablonun görülmemesi için” günün 24 saat spor ekranlarımızı, her gün gazetelerimizin spor bölümlerinde onca sayfayı “Falcao’ya ayırırsak”, bilmem ki her sezon “dejavu yaşamaktan” nasıl kurtulacağız?..
Söyler misiniz bana sevgili “futbol yorumcusu” anlı şanlı kardeşlerim; mesela öve öve bitiremediğimiz “Abdükadirler ile Obi Mikel” Perşembe gecesi neredeydiler?.. Ve bir sorumla sevgili Ünal Hocamıza; bir “Yusuf Yazıcı’nın yokluğu” Trabzonspor’u “böyle” mi etkilemeliydi?... Olmadı, Okan Hoca!..
Adam, “İstanbul’daki maçı” daha ilk 20 dakikada “art arda sarı kartlar ile” bitirdi, sıra Yunanistan’daki maçta; “onu da burada bitirmek için” fırsat bekliyor.
Ey Okan Hoca, ey “tecrübeli” Chedjou, ona “bu fırsatı” hem de soyunma odasına giderken, nasıl...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar