Federasyon’da da, Tahkim Kurulunda da günbatımı!..

Başkanı ile beraber bu MHK gitmezse, sezon sonu “kaç kulüp, ‘sezonun tesciline karşı’ harekete geçecek ve ‘iptal girişiminde’ bulunacak” hesap ediyor musunuz? Merkez Hakem Kurulunun “kimselerin...

Başkanı ile beraber bu MHK gitmezse, sezon sonu “kaç kulüp, ‘sezonun tesciline karşı’ harekete geçecek ve ‘iptal girişiminde’ bulunacak” hesap ediyor musunuz?

Merkez Hakem Kurulunun “kimselerin tanımadığı” ve mesela benim gibi “çok uzun yıllar sporun içinde olan” arkadaşlarımın çoğunluğunun bile “adını hatırlamadığı” başkanı, “Tahkim Kurulunu ‘yok saydığını’ ilan etti”; Futbol Federasyonu Başkanı ve yönetiminden “tık” yok; olacak şey mi?..

Soruyorum Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’e; Tahkim Kurulunun üstelik 2’ye karşı 5 oyla verdiği / ki, nitelikli çoğunluktur / kararı, hem de Hakem Semineri’nde “Bu hakemlere yine maç vermeyeceğim. Sezon sonunda da planlamayı hayata geçireceğim” diyerek “paspas eden” bir MHK Başkanı’nı “Nasıl hâlâ görevde tutarsınız; O seminer bitmeden görevden alacağınıza?..”

O zat, “görevde kaldıkça” Futbol Federasyonu Tahkim Kurulunu kim takacak bundan böyle?..

“Hiçbir ciddi ve haklı gerekçe ortaya koymadan”, TV ekranlarındaki, gazete sayfalarındaki “bazı eski hakemlerin...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar