Eşitlik; ikna odaları kurulmalı!..

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp “pişkinleri” oynuyor; Zorlu Center’da yapılan ve “gizlenen” toplantıyı Erman Toroğlu Hoca’m “açığa çıkarınca” kopan ‘kıyameti’, “Ali Koç’u ikna ettim” diyerek dindireceğini ve sonlandıracağını sanacak kadar da saf!..

“Haklı” olarak soruluyor; “İstifanızı isteyen” Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’i, “kimin binasında” ve “gizlenen” hangi toplantı ile ikna edeceksiniz?..
Ya Beşiktaş Başkanı’nı, ya Sivasspor Başkanı’nı, ya “Hakemlerden VAR’dan her hafta canı yanan ve puan üstüne puan kaybeden” onca kulübün başkanlarını ne zaman ve nerede ikna edeceksiniz?..
Acaba, zatıalinizi “Zorlu” toplantıya çağıran Federasyon Başkanı Nihat Özdemir ile beraber, “Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un ikna edilişi ile ‘uğurlu olduğu’ ortaya çıkan” Zorlu Center’da, bir kat kiralayıp, orada “Süper Lig / 1. Lig / 2. Lig / 3. Lig kulüp başkanlarını ikna odaları” yapılandırsanız ve de o odalarda “canı yanan başkanları ikna ederek”...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 4 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 11 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 4 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 82 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar