Emre, başarmalısın!..

Emre Belözoğlu’na oldum olasıya “sempati” duymamışımdır. “Saha içi davranışlarının bir sporcuya hiç yakışmamasıdır” bunun sebebi.

Emre Belözoğlu’na oldum olasıya “sempati” duymamışımdır. “Saha içi davranışlarının bir sporcuya hiç yakışmamasıdır” bunun sebebi.

Yoksa futbolculuğu, “futbolculuk yetenekleri” ile Galatasaray’a, millî takıma,

Fenerbahçe’ye yaptığı hizmetler için söyleyeceğim “tek kötü söz” yoktur. Keşke, bütün takımlarımızda tablonun bu tarafına konulacak “onun gibi” birkaç oyuncumuz olsaydı!..

Ama, “uluslararası çok daha büyük oyuncu olma imkân ve fırsatını”, işte “onu antipatik bulduğu tarafı” hep  engellemiştir!..

Şimdi, “futbolcu formasını” çıkardı; “sportif direktörlük” unvanı ile “o göreve yakışacak takım elbiseyi” giydi; başarılar dilerim!..

Ve de, “ilk gün öncesi / sırası / sonrası açıklamalarını” TV kanallarında duyduğumda, spor sayfalarında okuduğumda, “İnşallah bu söylediklerinin adamı olursun, çizdiğin ve anlattığın bu yoldan ayrılmazsın” dedim, kendi kendime ve de…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar