Elmas, Ataman, Terim ve Özbek!..

Galatasaray Kulübü Tüzüğü’nün 84’üncü maddesi der ki; “Kulüp başkanı kulübü temsil eder, kurumsal iletişimi ve kulübün tüm faaliyetlerini yönetir. 87. madde ile belirlenen tüm...

Galatasaray Kulübü Tüzüğü’nün 84’üncü maddesi der ki; “Kulüp başkanı kulübü temsil eder, kurumsal iletişimi ve kulübün tüm faaliyetlerini yönetir. 87. madde ile belirlenen tüm görevleri üstlenir, yetkileri kullanır.”
Nedir 87’nci madde; “Yönetim kurulu görev ve yetkileri…”
Yani, Galatasaray Kulübü Başkanı, “sadece ‘kulübü temsil etmez’, yönetim kurulunun bütün görevlerini ve yetkilerini üstlenir, kurumsal iletişimi ve kulübün tüm faaliyetlerini de yönetir!..”
Peki, Galatasaray Kulübü Başkanı, “kendisinden önceki Başkan’a ‘düşman’ diyen kulüpten maaş alan bir görevliye, ‘göreve gelir gelmez’ hem de “daha resmî sözleşme imzalanmadan’ Florya’yı teslim ederse” ne olur?..
İşte, “bunu yapan” Galatasaray Başkanı’na...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 4 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 11 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 4 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 81 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar