Dursun Başkan, Arda’yı sustur...

Bunca emek ve para harcandı, “ülkenin ‘şu anda’ en kaliteli kadrosu kuruldu” ve de ‘en az Arda kadar ‘Galatasaraylı’ bir genç hoca, takımın başına getirildi ve şampiyonluk yoluna...

Bunca emek ve para harcandı, “ülkenin ‘şu anda’ en kaliteli kadrosu kuruldu” ve de ‘en az Arda kadar ‘Galatasaraylı’ bir genç hoca, takımın başına getirildi ve şampiyonluk yoluna çıkıldı”; şimdi “nereden ve neden ortaya çıktığı belli olmayan” bir “eski futbolcu olan” Arda Turan, “bu yapılanmanın altına tahribatı büyük olacak ‘psikolojik bomba’ koyuyor!..”
Okan Buruk ve kadrosunun başında “Demokles’in kılıçları” iki oldu; “Arda Turan’ın kılıcı” çok daha tehlikeli ve can acıtıcı, zira “sahibi tarafından” alenen itiraf edildi!..
“Nereden çıktı ise kendisi hakkında tertiplenen törende” çıkıp “demediğini bırakmamış”, Arda; spor sayfalarında okuduğumda inanamadım!..
Neymiş, “Guardiola’nın Barcelona’ya gelişi gibi Galatasaray’ın başına gelecek, bir sistem hocası, bir ekol hocası olarak Galatasaray futbolunu ve takımını yeniden yapılandıracak ve sadece Süper Lig değil, Avrupa kupalarını almak üzere yola çıkacakmış!.. Bu sezon bazı transferlerin yapılmasına yardımcı olmuş, istediği bir oyuncunun alınamamasına çok üzülmüşmüş...”
Galatasaray yöneticilerinin de bulunduğu toplantıda konuşmuş da, konuşmuş, söylediklerinin her...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 15 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 86 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 378 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar