Dünyada eşi benzeri var mıdır, bu Başkan’ın?

Altınordu’nun başkanı Seyit Mehmet Özkan’ı yakından tanıyalım… İstanbul ve Ankara başta, gittiğim her yerde, “sporla, futbolla ilgili” arkadaşlarımın bana sordukları bir soru var....

Altınordu’nun başkanı Seyit Mehmet Özkan’ı yakından tanıyalım…
İstanbul ve Ankara başta, gittiğim her yerde, “sporla, futbolla ilgili” arkadaşlarımın bana sordukları bir soru var. Yıllardır soruluyor ve yıllardır “cevap vermekte” zorlanıyorum.
Soru şu: “Altınordu, kazandırdığı yeteneklerle Türk futbolunun en önemli kulüplerinden biri. Âdeta bir “futbolcu yetiştirme fabrikası” var. Durmadan futbolcu imal ediyor, Avrupalara, başta “Büyükler olmak üzere” Süper Lig kulüplerine ihraç ediyor. Ama kendisi bir türlü Süper Lig’e çıkamıyor, neden?”
Evet, son altı ayda altı futbolcusunu daha Avrupalara ve Türk kulüplerine ihraç eden Altınordu, şu anda Spor Toto 1. Ligde “21 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik ve 13 mağlubiyetle ve lig sonuncusu Balıkesirspor’dan 9 gol fazlasıyla ‘ligin en çok gol yiyen (45) eksi 18 averajlı takımı olarak’ düşme hattında”; neden?..
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar