“Çok akıllı” G.Saraylılar var!..

Ya bu arkadaşlar “Mars’ta, hayır o kadar yakındaki olamaz, Satürn’de, Uranüs’te yaşıyorlar, dünyadan hiç haberleri yok”, ya da “görüş bildirdikleri konuda” zırcahiller!.. Galatasaray...

Ya bu arkadaşlar “Mars’ta, hayır o kadar yakındaki olamaz, Satürn’de, Uranüs’te yaşıyorlar, dünyadan hiç haberleri yok”, ya da “görüş bildirdikleri konuda” zırcahiller!..
Galatasaray üyelerinin kurduğu “sosyal medya gruplarında” kıyamet kopuyor; “Gelecek yıl bedava alınacak bir oyuncuya 4 milyon avro verilir mi? Alınacaksa bile neden avro ile sözleşme yapıldı, neden TL ile yapılmadı. Bu yönetimden umutluyduk, eski tas, eski hamam” eleştirilerinden başlanarak, “Sonunda Galatasaray’ı satacaklar” noktasına kadar uzanıyor, görüşler!..
Emre Akbaba’nın sözleşmesi seneye bitiyor ya, “bitince Galatasaray onu bonservisi elinde olduğu için” bedavaya alacakmış; neden “şimdi” alıyormuş; zihniyete, kafaya, akla, görüşe bakın siz; Galatasaray genel kurullarında “kimler oy veriyor” anlayın!..
Bunlar “gazete de okumuyor, TV de seyretmiyor” anlaşılan; Galatasaray “seneye bedavaya alırım” deyip, işin ucunu bıraksaydı; “seneye Emre kalır mıydı” ortada, Galatasaray’ın “gelecek yıl bonservissiz (!) alacağı” Emre için, Fenerbahçe kapıda bekliyordu, “kapıp gitmişti”, bile!..
Diyelim ki, herkes “Seneye Galatasaray bedavaya alsın” diye bekledi (!); bu “çok akıllılar” bilmiyorlar ki; “Bonservis bedeli ödenmez” ama onun yerine “İmza parası vardır” ve “menajer komisyonları” da yükselir, başka alıcılar mezadı “5 milyon avrodan açar”; yani Emre “bedavaya gelmez”, üstelik “bu yıl da Süper Lig’de, Türkiye Kupası’nda, Şampiyonlar Ligi’nde takımdaki yeri boş kalır, şu anda Galatasaray takımının en zayıf yeri olan orta sahası, forvet arkası Emre’yi arayıp dururdu. Bir sorun kendinize;  Fatih Hoca, Emre’nin gelmesine rağmen, neden Ndiaye’yi neden hâlâ  “mutlaka” istemektedir?..
Dahasında, daha da “komikleri” var, görüşlerin; “Efendim, Emreler falan alınmamalı, altyapıdan gelenlere şans verilmeliymiş, Galatasaray ancak öyle kurtulurmuş!..”
“Altyapıdan elbette oyuncu alınır, kadroya eklenir, oynatılır” ama bunların sayısı “her sezon için biri, ikiyi ge...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar