Burak Başkan; “büyük hatanı” anladın mı?..

“Rotasyon yapsam mı, yapmasam mı karar veremedim” diyerek üç günlük hesabı yapamayan bir Hoca ile ‘üç yıllık plan’ yapmak ne kadar doğrudur? --- Galatasaray’ın Sayın Başkanı...

“Rotasyon yapsam mı, yapmasam mı karar veremedim” diyerek üç günlük hesabı yapamayan bir Hoca ile ‘üç yıllık plan’ yapmak ne kadar doğrudur? --- Galatasaray’ın Sayın Başkanı Burak Elmas, “Galatasaray futbol takımı, Fatih Terim’in ‘şapkadan tavşan çıkararak’ maç kazanacağı bir oyuncak” değildir!..
“Lazio maçında ‘dünya futbol tarihine geçecek bir şans golünden sonra” çıkıp da “Ben şansa inanmam” diyebilen bir Hoca var, karşımızda!..
Ama, Alanyaspor maçında “şapkadan tavşan çıkaramıyor”; göz göre göre, “üst üste üçüncü maçta 7’nci puanı” kaybediyor ve beşinci haftada, puan cetvelinin ilk ikisinin 5 puan gerisine düşüyor!..
Bir Hoca, “Lazio maçı sonrası, ‘Rotasyon...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar