Bu acı tablonun sorumluları kimler?..

A Millî Takım’ımızın, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup’ta oynayacağı maçların aday kadrosu ve oynayacağı maçların fikstürü açıklandı.Şu rakiplere ve şu fikstüre bir göz...

A Millî Takım’ımızın, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup’ta oynayacağı maçların aday kadrosu ve oynayacağı maçların fikstürü açıklandı.

Şu rakiplere ve şu fikstüre bir göz atın…Türk futbolu ne hâllere düşmüş; bizim medyamız hâlâ Torrent ile uğraşıyor; “Gitmeli / Gidiyor / Gidecek” haberlerini “müjde” diye veriyoruz!..

Eee… Millî takımımızı ve millî takım oyuncularını, aday kadrodakilerle beraber “bu hâle düşüren” de herhâlde “Torrent” olmalı!.. Hiç dönüp, “millî takımı bu hâle getiren ‘yerli ‘antik’ hocalara, bir türlü ‘istikrar yolunu tutamamış’ yerli genç teknik direktörlere” bakmıyoruz… Millî takımın başındakilerle, “millî takıma oyuncu yollayan” takımların başındakilere “Ne yapıyorsunuz” diye “istisna üç beş meslektaşımız hariç” soranımız var mı?..

Ya, “kendileri değişmesi gerekirken”, bir sezonda “onca teknik adam ve onca oyuncu değiştiren”, kulüpleri “mali bakımdan” yerle yeksan eden kulüp başkanlarına hesap soracak kadar cesur, kaç tane yorumcumuz, habercimiz var, ortada?..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar