Biraz yüzünüz kızarmalı, Sayın Hamamcıoğlu!..

"Birleşelim, camiayı da, genel kurula gelecek üyeleri de birleştirelim ve seçime tek liste ile gidelim" diyen Dursun Özbek'e, "Evet, birleşelim, gel benim listemde 'ikinci başkan' olarak yer al" diyen kimdi acaba?.. Sonra, "iki aday Metin Öztürk...

"Birleşelim, camiayı da, genel kurula gelecek üyeleri de birleştirelim ve seçime tek liste ile gidelim" diyen Dursun Özbek'e, "Evet, birleşelim, gel benim listemde 'ikinci başkan' olarak yer al" diyen kimdi acaba?..
Sonra, "iki aday Metin Öztürk ile Dursun Özbek birleşince" çıkıp da, günlerce "Karşımızda koalisyon var" diye yaygara yapan kim?..
Ve de, "asıl büyük koalisyonu" hem de "İnan Kıraç" şemsiyesi altında kuran, "sağ yandan Adnan Öztürk'ün, sol yandan Ünal Aysal'ın koluna giren" kim?..
Söyler misiniz Sayın Eşref Hamamcıoğlu, "asıl koalisyoncu" kim?..
Bence bir eksik var; sponsor olarak da, Mehmet Koçarslan şemsiyenin altına davet edilmeli…
Böylece "Galatasaray Adası sorunu da İnan Kıraç'ın hatta yalvar yakar olduğu formülle çözülmüş" ve "Suada" kurtarılmış olur!..
O Koçarslan ki, "Galatasaray Adası konusunun da görüşüleceği" genel kurulun yapılacağı Lise'nin bahçesinde, "bir yanında Ünal Aysal, bir yanında İnan Kıraç olarak turlayan" ve fotoğrafçılara poz veren" Galatasaray Üyesi ve "Galatasaray Adası'nı üç otuz paraya 'Suada yapıp' işleten" iş adamı değil miydi?..
Dahası, "o günkü genel...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar