Bir G.Saraylıdan: Neden utanmalıyız?

Bir Galatasaraylı arkadaşım gönderdi, bir “Galatasaray Divan Kurulu Üyesi” yazmış; bu “çok anlamlı ve enfes” yazıyı… “Noktasına virgülüne dokunmadan” alıyorum sütunuma....

Bir Galatasaraylı arkadaşım gönderdi, bir “Galatasaray Divan Kurulu Üyesi” yazmış; bu “çok anlamlı ve enfes” yazıyı… “Noktasına virgülüne dokunmadan” alıyorum sütunuma. Kendisine ulaşamadım, iznini alamadım, adını kullanamıyorum, özür diliyorum. İşte, Galatasaray’ın o “kara gününü de tahlil eden” o müthiş “Galatasaray” yazısı:
1- Senede bir günümüzü ayırıp mensup olmakla gurur duyduğumuz camiamıza görevimizi yapmadığımız için UTANMALIYIZ.
2- Galatasaray için böyle önemli bir günde 9914 kaydı açık üyeden (689 üye hariç) binlercemizin içimizde heyecan ve sorumluluk hissetmeyip, Genel Kurul’a katılmadığımız için UTANMALIYIZ.  
3-Kişisel menfaatlerini Galatasaray’ın menfaatlerinden üstün tutan kişileri savunma hadsizliğinde bulunduğumuz için UTANMALIYIZ.
4- Yıllardır hariçten gazel atarak camiada huzursuzluk çıkaran, ayrımcılık yaparak huzuru bozan kişiyi baş tacı ettiğimiz için UTANMALIYIZ.
5- Ne mali tablolardan ne idari sistemden haberi olmayan gençleri, akşam saatlerinde sadece oy kullanmaları için organize ettiğimiz için UTANMALIYIZ.
6- Mezun oldukları anlı şanlı Lisemizde eğitim görmelerine rağmen, kendi iradelerini kullanmaktan aciz, işleri yönetim devirmek olan ağabeylerin oyuncakları olan gençlere Galatasaray etiklerini öğretemediğimiz için UTANMALIYIZ.  
7- Beş yüz küsur senelik Kültür ve Eğitim camiasının fertleri olarak birbirimizi yediğimiz için UTANMALIYIZ.
8- Kendi seçtiğimiz başkanlarımıza ve yönetimlerdeki arkadaşlarımıza kabul edilemeyecek hakaretler ettiğimiz için UTANMALIYIZ.  
9- Yıllardır devam eden sicil usulsüzlüklerine son verip, işlemleri dürüstçe, kurallara uygun bir şekilde yapmak, kulübümüzü camiamıza layık bir şekilde idare etmek isteyen yönetimimizi suçlayıp, yerden yere vurduğumuz için UTANMALIYIZ.  
10- Geçmiş yıllara ait usulsüzlükleri ortaya çıkarmak için yabancı bir denetleme kuruluna hazırlatılan raporu sümen altı ettiğimiz, üyelerle paylaşmadığ...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar