Ben, Monaco Başkanı olsam?..

Empati yapın” ey Galatasaraylılar, empati! Yani “kendinizi Monaco Başkanı’nın yerine koyun” bakalım; “Ey sevgili dostum Abdürrahim Albayrak, daha ortada anlaşma ve imza yokken gelip fotoğraf çektirdiğin...

Empati yapın” ey Galatasaraylılar, empati! Yani “kendinizi Monaco Başkanı’nın yerine koyun” bakalım; “Ey sevgili dostum Abdürrahim Albayrak, daha ortada anlaşma ve imza yokken gelip fotoğraf çektirdiğin Falcao’yu sana gönderiyorum, güle güle kullan, gollerini atsın, seni ve takımını şampiyon yapsın” der misiniz, diyebilir misiniz?..
Hem de, “başlayan ligin ilk iki haftasında tek gol atamayarak, iki yenilgi alan ve de 6 gol yiyip, eksi 6 averajla puan cetvelinin en sonuna demir atan” takımınız ortada iken ve “golcü / santrfor” diye “Fenerbahçelilere bütün bir sezon ot, futbolcu arkadaşlarına çimen yolduran” Slimani’yi transfer edince, taraftarlarınız da “saç baş yolmaya” başlamışken?..
Ben olsam, “Falcao’nun yıllık 12 milyon avroluk garanti parasını ödemekten kurtulmak” bir yana, “o sözleşmeye ‘Atacağın gollerle bizi küme düşmekten kurtarırsan, sana ekstra 5 milyon avro da bonus veririm’ maddesini” ekler, imzayı da attırırım!..
Daha, “ortada yumurta yokken, folluğu görünce” Falcao’yu “kendi futbolcusu gibi görmeye başlayan” ve de bu “altı doldurulmamış” algıyı bütün Galatasaray camiasına aşılayıp, “Bizi 12 milyon avro ödemekten kurtaracak” bir transferi, “kendi kulübü için ‘Vazgeçilemez hâle getiren ve de vazgeçilemeyeceği için de bizden gelecek her türü talebi kabul etmek zorunluluğunun doğmasını sağlayan” yöneticinin “kendinin ve kulübünün ayağına sıktığı kurşundan” söz etmiyorum bile…
Söyleyin “şimdi” bana; “Galatasaray’ın şampiyonluğuna yarayacak kararı” mı, yoksa “Monaco’yu küme düşmekten kurtaracak kararı” mı vermeliyim ya da Galatasaray’a en azından, “4-5 milyon avroluk” bir ceza mı kesmeliyim?.. Trabzonspor’a bin alkış!..
Oh be, dünya varmış… Sezon başından beri nihayet bir takımımız, hem de deplasmanda “gözümüzü, gönlümüzü hoş eden” bir futbol oynadı, farklı galibiyeti hak etti ve “turu cebine koyarak” Türkiye’ye döndü!..
Ünal Hoca’yı da, talebelerini de kutlarım, sağ olsunlar var olsunlar!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 4 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 11 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 4 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 80 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar