Bedel ödenmeli!..

Abdürrahim Albayrak, kura çekiminden Falcao ile dönse bile futbolcuyla verdiği poz yüzünden ‘Florya abisi’ görevine getirilmelidir… Daha fotoğrafı görür görmez yazmıştım; “Galatasaray...

Abdürrahim Albayrak, kura çekiminden Falcao ile dönse bile futbolcuyla verdiği poz yüzünden ‘Florya abisi’ görevine getirilmelidir… Daha fotoğrafı görür görmez yazmıştım; “Galatasaray Başkan Vekiline bu poz yakışıyor mu” diye...
“O saatlerde alıp geleceğini zannettiğimiz için” yazıma “Hesap kesilmeden resim çektirilmez” eleştirisini eklememiştim.
Ama “O zat, Falcao’suz dönünce”, Galatasaray Başkan Vekiline hiç yakışmayan “sırıtılmış” pozun “Galatasaray’a nelere mal olacağını” da anlatmıştım, hemen sonraki yazımda!..
Dahası, “O zat - Falcao” dizisine devam etmiş, “Ben, Monaco Başkanı Olsam” başlıklı yazımda da “bugün ortaya çıkan tabloyu” anlatmıştım.
O tablonun ortaya çıkacağını “tahmin etmek” güç değildi. Hayatında avcılık yapmamış bir kişi avcılığa özenir, dağlara tırmanırsa, ayağının kayıp aşağılara yuvarlanması çok normaldi; ama ne yazık ki “beraberinde” Galatasaray Kulübü’nü de düşürmüştü!..
Bakınız, “O zat” dediğim Abdürrahim Albayrak, “iyi insandır, samimi insandır, yardımsever insandır, tanıdığımız Galatasaraylılar içinde ‘en Galatasaraylı’ diyeceklerimizdendir” ama “Futbolcuların abisi” olmaktan öteye gidemez, hele hele “Galatasaray Başkan Vekilliği (İkinci Başkan) koltuğuna oturtulması” kadar “hatalı ve yanlış” bir şey olamaz!..
Aslında “Galatasaray taraftarları içinde kurulacak ve Galatasaray Kulübü’nü UltrAslan’ı yöneten adamlardan kurtaracak olan yeni bir grubun başkanlığına getirilmesi” en doğru şey olacak ve Abdürrahim Albayrak “Galatasaray’a en faydalı olacağı” görevi yüklenecektir!..
Onunla hiç karşılaşmadım, konuşmadım, “Merhabam” yoktur ama onu severim, “yaptıklarına değil, Galatasaraylılığına saygım” da vardır!..
Ama, “Galatasaray İkinci Başkanlığı”; işte o olmaz, olmayacağı, olmaması gerektiği “çok olayda” ortaya çıkmış ve de “Falcao pozu” bütün olumsuzlukların tuzu biberi olmuştur!..
...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 4 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 12 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 4 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 82 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar