Başarısızlığına örtü buldu; G.Saray!...

Olmadı, olmuyor, olduramıyor, “bir kuyrukluyıldız gibi” parlayıp, “bir çığ gibi” eski yönetimin üzerinden geçtikten sonra oturduğu “başkanlık” koltuğunu dolduramadı....

“Vaatlerinin hemen hemen hiçbirini” yapamadı, “umutlar boşa çıkmaya” başladı ve de “isyan etmeye başlayan tribünlerin nabzına şerbet vermek” ile “bugünlere” gelindi!..
“Ali Koç” efsanesinin yaldızlarının döküldüğünün, kulübün “Fener Ol” kampanyasından önce “Başkan Ol” gerçeğini beklediğinin ortaya çıktığı bu dönemde, tablo acının da acısı!..
Aylardır, “hedef saptırarak” camianın ve taraftarın gözlerinin “Fenerbahçe’nin içinde olanlara ve de olmayan, olamayan, oldurulamayanlara bakmaması için” neredeyse hemen her konuşmasında, her toplantıda “Galatasaray’a ya da onun başkanına, yöneticilerine, onun futbol hocasına, yetmedi, onun “eski” basketbol hocasına, onların üzerinden ‘dolanarak’ hakemlere, federasyonlara göndermeler yapmak” Ali Koç’un “cankurtaran simidi” hâline geldi; yazık!..
Bir “Comolli’yi Mustafa Cengiz getirdi, bize bunca başarısız futbolcuyu Fatih Terim transfer ettirdi, düşme hattının etrafında dolanarak, koca sezonu ‘sıfır averaj ile bitirmemizin sebebi’ Abdürrahim Albayrak’tır, gırtlağa kadar borca batmamızın, yeterli paraları bulamadığımız için UEFA’nın elimizi kolumuzu bağlaması da Galatasaray yüzündendir” demediği kaldı!.. Bak, Sayın Ali Koç, daha bu hafta 17 Haziran Pazartesi günkü Cumhuriyet’te Barış Tekelioğlu’nun “Sarıyla lacivertten turuncu çıkmaz” başlıklı bir yazısı vardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar