Başakşehir G.Saray F.Bahçe!..

UEFA “sen”, Şampiyonlar Ligi elemesinde “Başakşehir (Türkiye) ile Olimpiyakos (Yunanistan) maçına “İsrailli bir hakem verirsen” ne olur; işte “Çarşamba gecesi olduğu gibi”, tam bir hakem...

UEFA “sen”, Şampiyonlar Ligi elemesinde “Başakşehir (Türkiye) ile Olimpiyakos (Yunanistan) maçına “İsrailli bir hakem verirsen” ne olur; işte “Çarşamba gecesi olduğu gibi”, tam bir hakem kıyımı!..   Sahne 1: Doğu Akdeniz’de, “el ele” Türkiye’ye cephe almış iki ülke var; Yunanistan ve İsrail!..            
UEFA “sen”, Şampiyonlar Ligi elemesinde “Başakşehir (Türkiye) ile Olimpiyakos (Yunanistan) maçına “İsrailli bir hakem verirsen” ne olur; işte “Çarşamba gecesi olduğu gibi”, tam bir hakem kıyımı!..
Daha, ilk 21 dakikada Türk takımının oyuncularına “sarı kart üzerine sarı kart göstererek”, adeta “Sizin kolunuzu kanadınızı kıracağım” gösterisine çıkan İsrailli, “maç bitiminde soyunma odasına giderken” bir “âdeta” daha, “rövanş maçını” da garanti altına almak üzere, bu defa da “kırmızı kartlar” dizisini tamamlama gösterisi ile “görevini” tamamladı!..
Bir maç “bu hava içinde oynanırsa” penaltı da kaçar, gol de kaçar, kaçar da kaçar!..
Yooo, yukarıdan beri yazdıklarım için “bu nasıl bir kurgu” demeyin, “insanoğlu bu”; “bilinçaltı, bilincine hâkim olmaya başlayınca” her şeyi yapar; zaten yaptı da!..
Sahne 2: “Şımarmış, laubali” Luyindama – Marcao ikilisi 90 dakika boyunca “Kupayı Akhisarspor’a vermek için” ellerinden geleni ardına koymayınca, dahası Galatasaray takımının “birkaçı hariç” diğer oyuncuları da “Nasıl olsa kazanırız” havasında sahaya çıkınca, “küme düşmüş” Ege takımı, maçın “etkin” istatistiklerini “lehine çeviren” bir futbolla saha içinde sarı – kırmızılı futbolculara, tribünlerde ve TV başında da sarı – kırmızılı taraftarlara ecel terleri döktürdü; helal olsun onlara da, Hocalarına da. “Kupayı kazansalar”; hak etmiş olurlardı!..
Tablo ortada; “top hâkimiyeti yüzde 70 / 30, pas sayısı 616 / 250 ve pas isabeti yüzde 88 / yüzde 71” Galatasaray lehine olacak; ama terazinin kefesinde görülen “ş...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar