Ateş olmayan yerden duman çıkmaz!..

Şu açıklamaya bakın da, “durup dururken (… mi, acaba?)” kendi ayaklarına da, kulübün ayaklarına da, takımın ayaklarına da, Fatih Hoca’nın ayaklarına da “kurşun sıkarak” bir silo dolusu inciri berbat eden Galatasaray yöneticilerinin göz göre göre yaptıkları hataya hayıflanmayın!..

Buyurun; “Çeşitli medya organlarında, Didier Drogba ve bazı isimlerle teknik görevlendirme için görüşmeler yapıldığı şeklinde asılsız haberler yayınlanmaktadır.
Şampiyonluk yürüyüşüne odaklanmış yönetimimizin, teknik heyetimizin, futbolcularımızın ve taraftarlarımızın; tüm camiamızın konsantrasyonunu bozmaya yönelik bu tip yalan haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.”
Sosyal medyada, fısıltı gazetelerinde “böyle” haberler dolaşmaya başlamışsa”, siz istediğiniz kadar yalanlayın; “o haberler yalan olsa dahi”, ortada acı bir gerçek vardır; “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz!..”
Zira “Yönetim-Hoca ‘kopuş süreci’ başlamıştır” ve bu senaryo Başkan Cengiz’in yaptığı basın toplantısında söylediği sözlerin “zahiri değil, batini anlamları ile” sahneye konmuştur!..


YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar