Artık başsorumlu Nihat Özdemir’dir!..

Haberciliğine, yorumculuğuna, gazeteciliğine inandığım ve “yazılarını bu inanç içinde okuyarak değerlendirdiğim” bir meslektaşım, “Şenol Güneş göreve devam etmelidir” diye...

Haberciliğine, yorumculuğuna, gazeteciliğine inandığım ve “yazılarını bu inanç içinde okuyarak değerlendirdiğim” bir meslektaşım, “Şenol Güneş göreve devam etmelidir” diye yazınca, şaşkına döndüm.
Onu aradım, “Neden Şenol Güneş göreve devam etmelidir; Uluslar Ligi’nde küme düşürdüğü ve Avrupa Şampiyonası final grubunda gazete manşetlerine ‘Rezil olduk’ diye yazdırdığı ‘sıfır’ puanlı, ‘eksi 7’ averajlı başarısı için mi” diye sordum.
“Yok Abi, Şenol Güneş’i gönderme ve yerine Aykut Kocaman - Emre Belözoğlu ikilisini getirme kulisi yoğunlaştı, bastırıyorlar, onun için ‘Şenol Hoca kalsın’ dedim, ehvenişer olarak” dedi.
“Ehvenişer???”; aslında ehvenişer, şerlerin en...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 4 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 11 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 4 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 82 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar