Arda’yı alın!..

Galatasaray, “Barcelona’da oynamış” eski kaptanını ortada bırakmamalı; aslında “bugünkü duruma da düşürmemeliydi!..”

Arda’nın “Galatasaray’a karşı en ufak bir hareketi” olmamıştır; ama “kazandırdıkları” say say bitmez!..
O, “top toplayıcılıktan” ve Galatasaray altyapısından yetişmiştir; Galatasaray’ın şampiyonluk toplarına, kazandığı kupalara futbolcu olarak da, kaptan olarak da imzalarını atmıştır. Sonra, İspanya’nın en büyük üç takımından ikisinin formasını giymiştir ve de “bugün” çok açıktır ki; “Futbolu Galatasaray’da bırakmak istemektedir” ve “bu da onun hakkıdır!..”
“Sarı-kırmızılı formanın ona verilmesi”, bugünlerden yarınlara “Galatasaray formasını giyecek genç futbolculara da şu güveni verecektir; “Galatasaray, ‘nankör’ değildir; kendine hizmet edeni ortada bırakmaz!.”.
Bakınız, Başkan Mustafa Cengiz de, Teknik Direktör Fatih Terim “doğru ve haklı” bir söz söylemişlerdir; “Geleceğe yatırım yapmak!..


YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar