Ali Koç’a bir sorum var!..

13-14 transfer yapan bir takım, hem de Vedat’ın satılacağı kesinleşmişken, golcü transferini en sona mı bırakır?

13-14 transfer yapan bir takım, hem de Vedat’ın satılacağı kesinleşmişken, golcü transferini en sona mı bırakır?

İnanmak mümkün değil, yorumlamak mümkün değil, “Bu nasıl bir planlamadır, bu nasıl bir transfer politikasıdır”;  gelin de anlamaya çalışın, bilmem ki işin içinden çıkabilecek misiniz?

İşte bu satırları yazarken, “aynen” bu durumdayım. “Haklı olarak eleştirdiğimiz zaman” da, oluyoruz; “Fenerbahçe düşmanı!..”
Dün sabah, sevgili M. Emin Uluç’un bu sayfalarda yazdığı “Derbiye golcü gerek!” başlıklı yazıyı okuduğumda, futbolumuz adına da, kulüp yöneticiliğimiz adına da, Ali Koç adına da, Erol Bulut adına da, Fenerbahçe adına da üzüldüm.

Başkanlığa “büyük oy farkıyla seçilip”, Fenerbahçe’yi 20 yıl yöneten bir başkanı tahtından indiren, büyük vaat ve ümitlerde “başkanlığa oturan” Ali Koç’a soracağım bir sorum var, sadece…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar