Ali Koç, titre ve kendine dön!..

Sen Ali Koç’sun, F.Bahçe Başkanı’sın, bırak artık sızlanmayı, iş yap, sorun çöz… Tam bir hayal kırıklığı oldu, Ali Koç; Fenerbahçe Başkanlığında!..         Ezici bir çoğunlukla göreve seçildiğinden beri hep şikâyet hep şikâyet… Fenerbahçe başkanlık koltuğu oldu; “Sızlanma Duvarı!..”

Başladı, “eski yönetim döneminden şikâyete”, bugüne kadar “şikâyet etmediği, sızlanmadığı” sporla ilgili makam, kuruluş ve kişi kalmadı, neredeyse!..
Hatırımızda kalanları yazalım ve “unuttuklarımızdan” da özür dileyelim; Aziz Başkan ve yönetimi / Kendi getirdiği Sportif Direktör ve Teknik Direktör / Sonra getirdiği Teknik Direktör / Önceki Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Komitesi / Sonraki Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Komitesi / Hakemler / VAR’lar / Basketbol Federasyonu / Hakemler / Galatasaray ve Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz / Trabzonspor/ Beşiktaş / Spor medyası / Bazı Yazar ve Yorumcular / Bir kısım taraftarlar…
İnsan biraz da “aynaya bakar” ve de “Ben nerelerde hata yaptım, yanlış yaptım” diye sorar, aynadaki yüze ve “asıl şikâyet etmesi, sızlanması gerekeni” o aynada görür!..


YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar