Ali Koç, titre ve kendine dön!..

Eleştirilere karşı verdiğin üslup asla bir F.Bahçe Başkanı’na yakışmıyor. Önce eskiyi, sonra etrafınızı suçlamaya başladınız… Bugün gazetecilik hayatının...

Eleştirilere karşı verdiğin üslup asla bir F.Bahçe Başkanı’na yakışmıyor. Önce eskiyi, sonra etrafınızı suçlamaya başladınız… Bugün gazetecilik hayatının üçte ikisini “spor servisi şefliğinden genel yayın müdürlüğüne kadar her “etiketli yöneticilik görevlerini yapmış”, dahası “zaman zaman başarılı, zaman zaman başarısız olmuş, zaman zaman etiket ve unvan terfileri almış, zaman zaman istifa etmiş, zaman zaman istifa ettirilmiş, zaman zaman hatta ‘kovulmuş’ bir gazete yöneticisi” olarak, hem de “bugünden önemli bir örnek” verip, “yöneticilik üzerine” bir yazı yazacağım!..
Zaten, bu yazı “örnek vereceğim yönetici üzerine” yazılmıştır!..
Bir kurumda “memur olarak mesleğe ilk adımı atarsınız”, başarılı olursunuz. Sonra yükselir “şef” olursunuz, gene başarılı olursunuz. Sonra “müdürlük” gelir, gene başarılısınızdır; sonra “bu başarılı kariyer” sizi “alkışlarla genel müdürlük koltuğuna oturtur”; aaa, o da ne; ortada ne başarı vardır, ne de o parlak kariyerin izi!..
Ne olmuştur; memurken, şefinizin, şefken, müdürünüzün, müdürken, genel müdürünüzün verdiği görevleri, talimatları harfiyen yerine getirmiş ve bu sürede çok da başarılı olmuşsunuzdur!..
Amma, “karar verici” makama, “genel müdürlüğe geldiğinizde” rüzgâr tersine dönmüş, “genel müdürlük ağır gelmiş”, kaldıramamışsınızdır!..
Haftalardır, kendi kendime soruyorum; “Ali Koç, bu anlattığım tabloyu mu yaşamaktadır; Fenerbahçe Başkanlığı ona ağır mı gelmiştir?..”
Bu sorunun cevabını, kendi kendime, Erman Hoca için, “Toroğlu moroğlu gibiler” diye söz ettiğinizde verecektim; zira bu üslubunuz bir “Büyük kulüp başkanına yakışmayacak” cinstendi, Fenerbahçe camiasını temsil eden bir yöneticiye hiç yakışmayacak cinstendi ve de “spor adamına” hiç ama hiç yakışmayacak” cinstendi!..
Ama gene de “Acele etme, zaman tanı, biraz daha bekle Öcal” dedim.
“Spor aidiyeti ve kariyeri üzerine” yazıyorum; kendi...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 4 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 11 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 4 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 82 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar