Ali Koç ne yapmak istiyor?..

Yoksa muradı, iki hafta sonra oynanacak derbi öncesi Terim’in ve G.Saray’ın başka cezalar almasını sağlamak mı? Zor durumda kaldıkça, kulüp ve takımla ilgili eleştiriler çoğaldıkça” Ali...

Yoksa muradı, iki hafta sonra oynanacak derbi öncesi Terim’in ve G.Saray’ın başka cezalar almasını sağlamak mı? Zor durumda kaldıkça, kulüp ve takımla ilgili eleştiriler çoğaldıkça” Ali Koç, tıpkı görevi devraldığı Aziz Yıldırım gibi “hedef saptırma formülleri üreterek” camiasının, taraftarının gözlerini “başka tarafa çevirmek” istiyor.
Aylardır, “Hedefe Galatasaray’ı, yönetimini ve de ‘asıl’ Fatih Terim’i koydu”; konuştukça konuşuyor, “çirkin” imalar yapıyor; yetmezse “açıkça” sataşıyor!..
Soruyorum; ülkenin “en büyük kulüplerinden birinin başkanı olan” Ali Koç’un muhatabı “başka kulüplerin başkanları” değil midir? Fenerbahçe Başkanı’na “rakibinin teknik adamıyla uğraşmak” yakışır mı?..
Soruyorum; Galatasaray ile Federasyon arasındaki “19.05 olayı”, onu “niçin ilgilendiriyor”; üstelik “Bunlarla mı uğraşacağız” dediği hâlde “neden” uğraşıyor?..
Soruyorum; varsa yoksa “Fatih Terim”; yoksa “Galatasaray’ın başında Terim oldukça takımının şampiyon olamayacağına” mı inanıyor?..
Soruyorum; ne demektir, tam da Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi grubunda “en hayati maçı olabilecek” bir karşılaşma gününde “Nasıl oluyor da hem futbolculuk, hem teknik adamlık kariyerinde bu kadar sicili bozuk olunabiliyor” sözü?..
Soruyorum; dahası, “iki hafta sonra” Galatasaray’ın stadında “Galatasaray-Fenerbahçe maçı” var; Ali Koç’un muradı, Fatih Terim’in “ona ağır bir cevap vererek” yeni bir ceza alması ve “tahrik ettiği” Galatasaray seyircisinin “o maçta olay çıkararak” kulübüne ve takımına ağır bir ceza daha verilmesi yolunun açmasını” sağlamak mı?..
Bu sözle “rakip taraftarları tahrik etmenin” Futbol Federasyonunun “şiddeti önlemek için çıkardığı yeni talimatı” nasıl paspas ettiği ortadadır.
Dahası; açın Futbol Federasyonu Disiplin Talimatını” ve de okuyun “1’inci, 2’nci, 3’üncü, 4’üncü, 38’inci ve 41’inci maddelerini”; Ali Koç’un sadece “bu açıklaması” ile “talimatın kaç maddesini ihlal ettiğini” göreceksiniz!..
Üs...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar