“4 A” ekürisine dikkat!..

Ahmet Ağaoğlu ile Abdullah Avcı, "sessiz ve derinden giderek" şampiyonluğa ulaşacak bir "Trabzonspor takımı" inşa ediyorlar; Üç Büyüklere duyurulur!.. Transferler, "nokta transfer" olarak müthiş; yapıldı ve...

Ahmet Ağaoğlu ile Abdullah Avcı, "sessiz ve derinden giderek" şampiyonluğa ulaşacak bir "Trabzonspor takımı" inşa ediyorlar; Üç Büyüklere duyurulur!..
Transferler, "nokta transfer" olarak müthiş; yapıldı ve yapılıyor…
Süper Lig başlarken, sahalarda "eksiği gediği kalmamış" bir bordo mavili takım seyretmeye başlayacağız.
"Hoca" konularını yeni çözmüş, ama "transfer konusunda geride kalmış" Galatasaray ve Beşiktaş'ın yanında "henüz hocasını bile bulamamış" Fenerbahçe, "bu gecikmenin bedelini" ödeyebilirler.
Abdullah Hoca'nın "bu defa hedefe varacağına dair" inancımı yazarken, Ağaoğlu Başkan'ın da "çok uzun yıllardan sonra Trabzon'a 'şampiyonluğu getiren' başkan olarak" Trabzonspor tarihine geçebileceğini düşünüyorum.
Destek bordo mavili taraftarlardan; Başkan'ın da, Hoca'nın da bu...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar