Belhanda neden kalıyor?

Serdar Aziz ile Eren Derdiyok “neden” sezonun ikinci yarı kadrosuna alınmadı; “güven” sorunundan!..    Fatih Hoca’nın bu kararını alkışlamış ve “Efendim, Serdar Aziz gibi bir stoper bulunur...

Serdar Aziz ile Eren Derdiyok “neden” sezonun ikinci yarı kadrosuna alınmadı; “güven” sorunundan!..    Fatih Hoca’nın bu kararını alkışlamış ve “Efendim, Serdar Aziz gibi bir stoper bulunur muymuş, Eren Derdiyok, Beşiktaş’taki ve Fenerbahçe’deki mevkidaşlarından fazla gol atmamış mıymış” gibi yorumlara hiç ama hiç katılmamıştım.
Galatasaray’ın “sağ bek ve sol bek sorunu var” mı; Mariano / Linnes / Nagatomo / Ömer yeterli değil mi?
Peki, durmadan dinlenmeden “Bunca gol atan Galatasaray’ın öncelikle forvetini değil, defansını takviye etmesi gerek” diye yapılan yorumlarda “gizlenen” stoperler yok mu? Sadece Maicon ve Ahmet Çalık yazılıyor; “asıl öncelikli ve devamlı ikili” Serdar Aziz - Ozan Kabak göklere çıkarılıyor; bu nasıl olur?
Ozan Kabak “yere göğe konulamadığına ve 11 milyon avroya Almanya’ya transfer olduğuna göre”, ortada asıl sorumlu olarak “sorunlu” Serdar Aziz kalmıyor mu?..
Eren’in ise “ne zaman, nasıl sakatlandığı, sakatlanacağı” tam bir bilmece idi, sadece hocasına değil, taraftara da, takım arkadaşlarına hiçbir zaman güven vermedi!..
“Güven vermeyen oyuncu” gitmeliydi; Serdar Aziz gibi, Eren Derdiyok gibi!..
“Yok olmalarının” mı, yoksa “varken yok oluvermelerinin” mi bir takım için “daha zararlı olacağı” sorununa ben bunca yıllık gazetecilik ve gazetecilik yöneticiliği hayatımda hep “Esas olan güvendir; ondan vazgeçilemez” cevabını verdim!..
Şimdi geliyorum, Galatasaray takımındaki “güven vermeyen” üçüncü oyuncuya!..
Galatasaray “ikinci yarıya, yapılacak golcü transferleri umudu” ile ve de “buna şampiyonluk umudunu” da ekleyerek girmiş. Sakatlıklar “neredeyse” Emre de dâhil bitmiş, bitmek üzere, cezalar da öyle.
İkinci yarının ilk üç maçı önemli. Bu üç maşta alınacak 9 puan, takıma hem moral ve güven verecek, hem taraftarı coşturacak, hem de Galatasaray’ın “şampiyonlukta Başakşehir’e en büyük rakip olduğu” ortaya çıkacak.
Ankaragücü maçı; “yarım düzine gol atılan ve mor...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 11 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 4 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 80 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 375 Okunma Yıktılar perdeyi, eylediler viran! 03 Ocak 2024 | 103 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar